Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A brit oktatási rendszer: a liberálisok és az LMBTQ-mozgalom megvalósult álma

2017. szeptember 24. 17:20

BIRMINGHAM, 17:20

A brit tanfelügyelet (Ofsted) vezetője egy birminghami konferencián beszélt arról, milyen iskolák kellenek Nagy-Britanniába: olyanok, amelyek a "brit értékeket" részesítik előnyben; olyanok amelyekből a "kulturális konzervativizmus és a vallás" ki van szorítva. Nem minden vallás, csak amelyik őshonos.

Egészen megdöbbentő, ami a brit iskolákban folyik. A tolerancia és a liberalizmus nevében a gyerekek már 6 éves koruktól maguk választhatják meg a nemüket, tizenévesen akár hormonkezelést is igényelhetnek ingyenesen, a kiskorú lányok burkában, hidzsábban is járhatnak az órákra. Ha egy iskola nem eléggé "transzbarát", simán bezárathatják. Most a brit tanfelügyelet vezetője el is igazított mindenkit azt illetően, hogy milyen értékrendnek kell megfelelniük a brit iskoláknak.

Amanda Spielman, az Ofsted vezetője szerint az iskoláknak kulcsfontosságú szerepük van abban, hogy a "liberalizmus, a tolerancia és a méltányosság" elterjedjenek – írja a Breitbart. A szakember beszéde a Birmingham Education Partnership konferencián hangzott el.

Spielman szerint ezeknek az értékeknek a tanterv középpontjában kell lenniük, főként az olyan tantárgyak tekintetében, mint a történelem, az angol nyelv és irodalom, valamint a földrajz.

Tudjuk, hogy Nagy-Britanniában egyes gyerekek olyan környezetben nőnek fel, amely nyíltan ellenez néhányat ezek közül az értékek közül. Épp ezért az iskolarendszernek el kell terjesztenie ezeket az értékeket"

– mondta a vezető.

A Breitbart idézi Spielman beszédét, amelyből az derül ki, hogy míg az iszlámmal kapcsolatban megengedőbbek a brit iskolák, addig más vallások esetében, így a zsidó és a keresztény vallással kapcsolatban már kevésbé toleránsak. A brit iskolák tanfelügyelője úgy fogalmazott, "fontos, hogy a szülők megértsék az ilyen, úgynevezett [vallásos] iskolák jelentette veszélyt".

Mi is beszámoltunk például arról az esetről, amikor Nagy-Britanniában bezártak egy zsidó leányiskolát, mivel az intézmény nem volt hajlandó órákat adni a kislányoknak a homoszexualitás és a nemváltoztatás témakörében.

Márpedig a brit iskolákban rendszeresen ellenőrzik, hogy ezekről a "rendkívül fontos" témákra megfelelően felkészítik-e a kisdiákokat. Korábban lehetett hallani olyan esetről is, ahol a tanfelügyelet egy 10 éves kislányt a leszbikus hajlamokról, és arról faggatott, hogy nem érzi-e úgy, hogy "rossz testbe van bezárva". A kislány teljesen kiborult a vallatástól.

A keresztény értékrendet képviselő iskolák tanfelügyeleti értékelése folyamatosan romlik, mivel ezek az iskolák többnyire szabotálják "a haladó eszméket" – magyarán nem gondolják úgy, hogy 10 év alatti gyermekeknek a transzvesztitákról, nemváltoztatásról és a homoszexualitásról kellene tanulniuk.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére