Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

A bevándorláspárti gondolkodás evolúcióellenes és a káosz felé vezet

2019. március 6. 16:08

Nemcsak a magyarok vannak a bevándorlás ellen, de az evolúció is.

Bevándorlást választani a családok támogatása helyett nem a józan ész szerinti működésről tesz tanúbizonyságot. Saját nemzetünk helyett egy idegen kultúrát választani viszont nemcsak a józansággal, de az evolúciósan adaptív magatartással is szembemegy, vagyis ez a hozzáállás nem támogatja a változó körülmények közötti fennmaradást.

A bevándorláspárti politikusok Európai Egyesült Államokat akarnak. Nem vesznek tudomást arról, hogy Európa sajátossága éppen az, hogy az egész több, mint a részek összessége: mindig is nemzetek, vagy annak valamilyen korábbi formái, törzsek, gensek, vagyis önmagukban erős közösségek alkották a nagy egységet. Nem hasonlítható tehát az USA-hoz, ahol azért működik az államok egyesülésének formája, mert vagy kétszázötven éves történetről van szó, valamint ott államok és nem nemzetek alkotnak egy nagy egészet. Európa esete láthatóan egészen más. Az „egész” erejét a különálló nemzetek adják. Az egyesült államokká alakítás tehát nem előrelépés lenne, hanem káosz.

Ha erős Európát szeretnénk, ahhoz erős „kis részekre”, tehát nemzetekre van szükség.

A bevándorlók viszont kapóra jönnek a migrációpárti politikusoknak a nemzetek gyengítésére, így céljuk elérésére: ez az attitűd viszont a saját csoport ellen irányul, és mint ilyen, szembemegy az evolúciós alapelvekkel.

Saját csoportunk előnyben részesítése ugyanis kevésbé tudatos, sokkal inkább ösztönös döntés. Tudományosan is bizonyított, azaz egyértelműnek tűnő jelenség, hogy bizalmatlanság lép fel bennünk, ha más kultúrájú közösséggel találjuk szembe magunkat. Ez tehát a „normális” reakció, ha egy idegen, ellentétes kultúrájú közösséggel találjuk szembe magunkat. A csoporttagság, a valahová tartozás erős érzése motivációként működik, ha a közösségünk védelméről van szó. És mint ilyen, adaptív, tehát építő, ráadásul evolúciós alapjai is vannak: az ősi működés belénk kódolt, de az állatvilágban is megfigyelhető jelenség.

Ha valaki az ilyen ősi, ösztönös magatartás ellenkezőjét mutatja, saját csoportjával szemben előnyben részesít egy másik kultúrát, ellenazonosul, tudatosan cselekszik a sajátjai ellen. A bevándorlás esetét vizsgálva a helyzet világos: keresztény, békét szem előtt tartó, demokratikus nemzetek állnak az egyik oldalon, míg a másik oldalon egy, az erőszakot vallásával legitimáló, fundamentalista, civilizációját tekintve is szögegyenest más elveket valló kultúra. Tisztán látható, hogy az utóbbi felszámolná az előbbit. A bevándorláspártiak tehát nemcsak maladaptív, romboló irányba mutató értékeket vallanak maguknak, de ezzel egyértelműen veszélyeztetik is azt a kultúrát, ami fúgaként szolgál a nemzetek számára, és ami egyébként lehetővé teszi számukra, hogy nézeteiket nyíltan vállalják.

De a bevándorláspárti politikusok nem a saját csoportérdekeik szerint politizálnak – azt is mondhatnánk, hogy nem gondolkoznak már nemzetben. Ők saját gazdasági érdekeiket tartják szem előtt.

Tudatosan akarják kockáztatni a nemzetek létét azzal, hogy Európai Egyesült Államokat hoznának létre.

Lehet tehát kritizálni Orbán politikáját, de aki ezt teszi, az vele együtt evolúciós alapelveket kérdőjelez meg.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére