Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A baloldali média átvette az ellenzék szerepét

2017. április 10. 11:58

Mivel megszűnt az ellenzék, ezért a baloldali média kilépve a hagyományos szerepköréből, átvedlett politikai formációvá.

Erre a következtetésre juthatott Deutsch Tamás is, hiszen a legutóbbi posztjában a baloldali-liberális média által a jelenlegi ellenzék leváltását vizionálja.

A tegnapi esti Soros-tüntetés, és az arról szóló beszámolók teljes mértékben alátámasztják Deutsch előfeltevését, mely szerint:

"Az ellenzéket leváltották. Nem kicsit, nagyon. Úgy döntött Uj 444 Péter, Dudás index Gergely és Simicska demokratikus Lajos, hogy Gyurcsány, Vona, Molnár, Juhász és a többiek, csatolt részeikkel egyetemben, elmehetnek a picsába. (Tavares, a Helsinki- meg az Európai Bizottság, a Goodfriend-félék és a haladó értelmiség nyeretlen kétévesek voltak: minden erejükkel a népi demokratikus meg a (cuki)náci ellenzéket támogatták. Szerencsétlen hülyék - gondolta Uj Pártelnök Úr, Dudás Pártelnök Úr, meg Simicska.) Az aláírásgyűjtést, a tüntetés szervezést, a program írást, a plakátolást, a politikai stratégia gyártást, a jelöltállítást az Igazi Ellenzék Igazi Pártjai a saját kezükbe vették. Adieu MSZP, Jobbik, DK, Együtt, LMP, Párbeszéd, stb., Willkommen INDEX, MNO, 444, HÍRTV. Ennyi."

Az Index–444–Magyar Nemzet trió az objektív tájékoztatás leghalványabb szándéka nélkül, örömittasan számolt be a tegnapi eseményekről. A rendőrök provokálását és a köztévé riporterének a molesztálást győzelemként aposztrofálták. A fenti orgánumokat két cél vezérelte: saját szekértáboruk kiszolgálása, valamint a provokáció.

Félreértés ne essék, nem az objektivitást kérem rajtuk számon, csupán Deutsch Tamással egyetemben az egyenes beszédet hiányolom. Mi legalább kimondjuk!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére