Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Baloldali Emigrálók Nagy Útikalauza

2018. május 7. 17:28

Kies hazánk baloldali fiainak már a választások másnapján opció volt az emigráció, de ahogyan azt megszokhattuk, a szájhős fotelforradalmárok közül csak igen kevesen szánták rá magukat erre a lépésre. Eddig csak a méltán híres/hírhedt Schilling Árpád és neje, született Schilling Árpádné tervezi a kivándorlást. A keleti birkapásztorok körében népszerű társadalmi folyamat mozdonyára felkapaszkodó pesti, értelmiségi proletariátus élő képviselői példát vettek a több százezer mohamedánról és elindulnak a mesés, nagybetűs Nyugat irányába.

Úgy hírlik, Schillingék végcélja Frankföld. A Caesar által meghódított Galliában tervez letelepedni az Első Magyar Emigráns Házaspár.

A 888 úgy döntött a baloldali migrációban rejlő potenciális lehetőségeken fellelkesülve, hogy az eminens, csöppet sem szottyadt baloldali "értelmiségieknek" személyre szabott kivándorlási útmutatót készít. Egyúttal arra is rá szeretnénk világítani, hogy a baloldal által nagybetűs Nyugatnak titulált kultúrtér nagyban elveszítette befolyását, már-már csak az afrikai fűszoknyások lelkesednek Párizs vagy London külvárosi negyedeiért. Persze nagy a verseny az eszement baloldaliak, és az alapvető társadalmi normákat sem ismerő afrikai migránsok között.

A prominens baloldali számára egy mindig kéznél lévő, friss, egyedi útmutatót szerettünk volna készíteni – névre, nemre, vallási és nemzetiségi hovatartozásra való tekintettel –, hátha úgy döntenek, hogy egyszer igénybe veszik. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.

Kezdjük a klasszikusokkal:

1. A Schilling házaspár – Franciaország

A Franciaországba költöző Schilling klánról egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely városban készülnek megtelepedni. Az sem tudni, hogy mikor indulnak. A 888 útmutatásai a következőek: a legolcsóbb ingatlanok Dél-Franciaországban találhatóak. Ajánlani tudjuk Nizzát. Ott 2016 óta igazából nem nagyon gyilkoltak le tömegeket kamionnal az utcán. Ismeretes, hogy a francia államfő nyitott, liberális, szabadelvű. Tehát lesz ideje még Schilling Árpádnénak eldöntenie, hogy süt-főz vagy éppen meztelenkedik a színpadon – természetesen művészi performansz címszó alatt. A Wizz Airrel csak oda 98 ezer forint a jegy. (4 fő)

2. Heller Ágnes – Berlin/Neukölln

Heller Ágnesnek a liberális média által hipszternegyednek hazudott no-go zónát tudnánk ajánlani. A baloldal szellemi anyja korábban már amúgy is kifejtette, hogy őt is fogdosták szovjet katonák, valamint a nemi erőszak amúgy sem úgy történt, ahogy. Sajnos egyetlen exkatona sem ismerte el, hogy fogdosta volna Hellert, érthető okokból. Berlin ezen körzetében még egyetlen zsidó asszonyt sem dobtak ki a lakása ablakán migránsok (Franciaországban sajnos ilyen már előfordult, de ez legyen Schillingék problémája), ellenben a csillogó szemű pastu pásztorok imádják a friss húst.

Wizz Air csak oda 23 000 forint egy főre. Ha magával szeretné vinni a teljes Lukács-archívumot, amelynek üres lapjaira Koránt nyomtatnak majd, akkor az még pár százezer. De mindkét művelettel nagy szolgálatot tenne kies hazánknak.

Bónusztanács: Semmiképp se költözz emeletes házba, nehogy defenesztráljanak a migránsok.

3. Havas Henrik – Stockholm

A világ egyik legliberálisabb országában az ottani Együtt, a leírhatatlan nevű, de valós támogatottsággal rendelkező liberális párt ifjúsági szervezete legutóbb olyan javaslattal állt elő, amelyre még a Baukó Évára ráfanyalodó Havas is csettintene. A liberális fiatalok ugyanis azt tervezik, hogy legalizálják a pedofíliát, a nekrofíliát és a zoofíliát. 

4. Gulyás Márton – Kanada

A színes zoknik és az öngyilkos indiánok hazája Kanada, jobb helyre nem is mehetne Gulyás Márton. A repjegy egy kicsit drága, de a kultúrmarxista világforradalom kitermeli ezt neki. Egy Budapestről Vancouverbe tartó gépre már 270 ezertől kapható jegy. Kanadában viszonylag kevés a migráns. Ja, bocs. Ott igazából mindenki migráns, de kevés az őshonos. Őket a migránsok már vagy kinyírták, vagy elvették a földjeiket. Esetleg mindkettő. Az eredeti kanadaiak már rezervátumokban élnek. Egy igazi "migránssimogató" imádná azt a légkört. Az ingatlanárak drágák, de nyugodtan sajátítson ki egy lakást a rasszista, fasiszta, neonáci indiánoktól.

5. Jámbor András – Aleppó

Ha létezik neokommunista álbaloldali, akkor Jámbor András ennek az egész alakos illusztrációja Révai nagy lexikonjában. Jámbor András amúgy megígérte, hogy ha ismét kétharmadot szerez a Fidesz, akkor lemond és visszavonul. Jó kommunistához illően nyilván hazudott. Kisebb mellénnyel, de még mindig Lenin emelvényéről osztja az észt. Számomra valamiféle megfejthetetlen okból imádja a migránsokat, így azt tudom javasolni, hogy költözzön Aleppóba. Ott van belőlük elég. Hátha ott fogékonyabbak a népek a tanaira.

Sajnos nincs közvetlen járat Migránsföldre, de Törökországon keresztül tök kalandos út vezet Szíriába.

Ez lenne tehát a Baloldali Emigrálók Nagy Útikalauza!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére