Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
a kutya ugat
 
 
 
 

A baloldal ismét adót emelne

2017. március 20. 09:28

Az ellenzéki pártokkal ellentétben a kormány semmilyen új adó kialakításán nem dolgozik, és nem is tervez ilyet - szögezte le a nemzetgazdasági miniszter a Magyar Időknek adott interjúban, és egyúttal megdöbbentőnek tartja, hogy az MSZP vagyonadót vezetne be, ha 2018-ban hatalomra kerülne.

A lap hétfői számában Varga Mihály kifejtette: a kormány inkább a feketegazdaság visszaszorításával garantálja az állam bevételeit. Elmondta, ezt a célt szolgálta korábban az online pénztárgépek rendszerbe állítása és a közúti áruforgalmat ellenőrző elektronikus adóhivatali szisztéma elindítása is: az intézkedések az elmúlt két évben kétszáz-háromszáz milliárd forintnyi többletbevételt hoztak.

A szaktárca már dolgozik az újabb intézkedésen, így a cégek számlázását is bekötik majd az adóhivatalhoz. A minisztérium idén felgyorsítja azt a munkát, amely az online számlázás bevezetéséhez szükséges, így a jövőben a vállalkozások legfontosabb pénzügyi adatait is láthatja majd az adóhatóság – jelezte Varga Mihály, és hangsúlyozta: nem tartja erkölcsös és észszerű gondolatnak újabb közteherrel sarcolni azokat, akik legális, adózott jövedelemből vásároltak például otthont maguknak vagy a családjuknak.

Ha jön a baloldal, jön az adóemelés is

Gyurcsánytól a szocialistákon át egészen a Momentum Mozgalomig sokszor nyilvánvalóvá tették, hogy visszatérnének ahhoz a rossz gazdaságpolitikához, az adóemelés politikájához, amellyel korábban tönkretették az országot. A baloldal kormányzása alatt a jelenleginek több mint a duplája volt a személyi jövedelemadó (szja), a társasági adó, nem voltak kisvállalkozás-barát adónemek, és megszüntették a családi adókedvezményt, valamint az otthonteremtési kedvezményeket, a lakásáfát és az élelmiszerek áfáját pedig megduplázták.

OLVASTAD MÁR?

a kutya ugat
 
 
 
 
Duterte: "a kurva anyját az EU-nak"

Duterte: "a kurva anyját az EU-nak"

amerika, london, párizs

Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek elnöke ismét kocsmai stílusban reagált a kritikákra.

Tarlós védelmébe vette az autósokat

Tarlós védelmébe vette az autósokat

közeleg a tél

A főpolgármester kikelt az ellen, hogy egyre több fővárosi kereszteződésben szerelnek fel kamerákat a közterület-felügyelők. Az utóbbi időkben egyre több ember kapott ötvenezer forintos bírságot.

Ma kiderül, hogy elvérzik-e Obama nagy öröksége

Ma kiderül, hogy elvérzik-e Obama nagy öröksége

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök ultimátumot adott a republikánusoknak az egészségbiztosítási törvény szavazása előtt, figyelmeztetve: vagy jóváhagyásukat adják a jogszabályra, vagy érvényben marad az Obamacare.

Ne hagyjuk, hogy csak úgy nácizzon a baloldal

Ne hagyjuk, hogy csak úgy nácizzon a baloldal

kinyílott a pitypang

A Fakenews hírcsatornák elfogult, de saját magukat függetlenobjektív színben feltüntető újságírói folyamatosan támadják Magyarországot. Egy ilyen újságíró Lili Bayer is, aki a Politico olvasóinak a mérgezése mellett a legnagyobb amerikai zsidó portálon Vona Gábort futtatja.

Simicska Ádám most már "gondos pásztora lehet apja csicskapártjának"

Simicska Ádám most már "gondos pásztora lehet apja csicskapártjának"

közeleg a tél

A nagyvállalkozó fiát kizárja a Fidelitas, a szervezet elnöke pedig jól oda is mondott Simicska Ádámnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Beperelték a vörös csillagos sört, az osztrákoknak egyre inkább terhes a migránsok jelenléte, Botka pedig milliókért cserébe ad ki közérdekű adatokat. Ez történt ma.

Juncker: az EU nem bünteti briteket, de azért fizessenek már be 50 milliárd fontot

Juncker: az EU nem bünteti briteket, de azért fizessenek már be 50 milliárd fontot

amerika, london, párizs

Az Egyesült Királyságnak mintegy 50 milliárd fontot kell befizetnie az uniós közös kasszába, mielőtt kilépne - mondta Jean-Claude Juncker bizottsági elnök. Mindezt figyelmeztetésnek szánta azoknak, akik a britek példáját választva kilépnének az EU-ból.

Külföldi elismerést kapott a tao-rendszer

Változatlan formában további hat éven keresztül működhet a társaságiadókedvezmény-rendszer (tao).

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére