Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A ballibek összes határvédelemmel szembeni érvére rácáfol a kebabos nemi erőszakoló

2018. szeptember 14. 15:00

Szomorúak a hazai és nemzetközi migránssimogatók a pesti kebabosoknál dolgozó afgán migráns által elkövetett nemi erőszakok nyilvánosságra kerülése miatt. Az afgán esete miatt semmivé vált a bevándorlók integrációjáról meg a migránsok Magyarországról való továbbutazásáról szóló meséjüknek a hitelessége.

A magyarországi és külföldi ballib sajtó, valamint a politikusok évek óta azt mantrázzák, hogy szerintük teljesen felesleges a magyar határkerítés. Azt állítják, hogy nem is jön, meg nem is jönne azon keresztül senki Magyarországra, illetve ha át is jönne, akkor sem maradna itt, hanem továbbállna valahová máshová Nyugat-Európába.

Ehhez képest most kiderült, hogy egy menekültként Magyarországon bejelentkező és ideiglenes tartózkodásra jogot kapó, oltalmazotti státuszú afgán migráns több nemi erőszakot és más szexuális bűncselekményeket is elkövetett röpke egy-két hónapon belül.

Az afgán esete egyedi, de önmagáért beszél.

Bizonyította, hogy nagyon is igaza van a magyar kormánynak, amikor azt állítja, hogy a kontrollálatlan migráció biztonsági kockázatot jelent és a bűnözés növekedésével jár.

Ugyanakkor pedig azt is bebizonyította, hogy a harmadik világból érkező migránsok számára Magyarország ma már igenis ugyanolyan vonzó célállomás lehet, mint bármelyik nyugat-európai EU-tagállam.

A nemi erőszakkal meggyanúsított afgán bevándorló több ezer kilométer távolságból érkezett Magyarországra, ahol oltalmazotti státuszt kapott, az ezzel járó juttatásokkal és szolgáltatásokkal együtt. A nincstelen afgán „fiatal” már magyar iskolába is járt, és mint kiderült, több kebabosnál is dolgozott.

Az oltalmazotti státusz megszerzése után továbbmehetett volna bármelyik másik uniós tagállamba, de ő inkább itt maradt. A bűncselekmény elkövetése után viszont azonnal elindult Németországba.

Integrálódni viszont azért annyira nem akarhatott Magyarországon. Ezt jól mutatja, hogy csak a szülőföldjének kultúrköréhez tartozó, illetve a hozzá hasonló migráns alkalmazottakkal teli kebabosoknál dolgozott.

Ennyi. Kár tagadni.

Bár az Európai Parlament leglelkesebb Soros-bérence, Judith Sargentini szerint biztos, hogy Magyarország, a diktatórikus magyar kormány és a magyar emberek tehetnek arról, hogy az afgán bevándorló magyar nőket erőszakolt meg.

Természetesen általában véve egy ember cselekedeteiből nem szabad általánosítást levonni egy közösségre vagy nemzeti csoportra nézve sem. Ez az agán bevándorló esetére is érvényes kell, hogy legyen. Ugyanakkor viszont nem lehet letagadni és legfőképpen elhallgatni azokat az összefüggéseket, amire ez az eset is rámutat. A hivatalos német statisztikai adatok szerint például Németországban a bevándorlók a többségi társadalmon belüli arányukhoz képest sokkal több bűncselekményt és kiemelkedően több szexuális bűncselekményt követnek el.

Ez pedig azzal hozható összefüggésbe, hogy a mostanában Európába érkező migránsok többsége egyedülálló férfi, akik közül sokan nem fogadják el és nem is tartják be a befogadó állam együttélési szokásjogát, az írott és íratlan törvényeit, valamint hajlamosak az erőszakos cselekmények elkövetésére is.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egyre több amerikai templomban lehet gluténmentes ostyával áldozni

Egyre több amerikai templomban lehet gluténmentes ostyával áldozni

szabad vasárnap

Az amerikai katolikus egyház egyelőre ellenáll az új trendnek.

Orbán: "Az országépítés korszaka köszöntött be a gazdaságban is"

Orbán: "Az országépítés korszaka köszöntött be a gazdaságban is"

kétharmad

A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata és leginnovatívabb területe, cél a további növekedés és az, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nőjön - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárában létesült új épület avatásán.

Emberi beavatkozás nélkül lett rasszista és szexista a mesterséges intelligencia

Emberi beavatkozás nélkül lett rasszista és szexista a mesterséges intelligencia

century-on

A mesterséges intelligenciával való kísérletezés közben a kutatók azt találták, hogy robotok ugyanolyan előítéletesek lehetnek, mint az emberek.

"Bukik az Orbán": visszatér Demszky

"Bukik az Orbán": visszatér Demszky

kinyílott a pitypang

Demszky Gábor a 24.hu-nak adott veretes interjújában brékingel egyet, és bejelenti, hogy tervezi a politikába való visszatérését. Tudja. Meri. Teszi.

Kegyetlen erdőtűz pusztít Toszkánában

Mintegy ötszáz lakosnak kellett eddig elhagynia otthonát az olaszországi Pisa térségében hétfő este óta tomboló erdőtűz miatt. Az oltás nehezen halad, főleg az erős szél miatt.

Ukrajna nemzetközi értelemben egyre demokratikusabb

Ukrajna nemzetközi értelemben egyre demokratikusabb

piszkostizenkettő

Álljunk hozzá empatikusan. Kurva szar lehet ukrán nacionalistának lenni. A hozzánk közel eső végeken kétségeid vannak, hogy nem vagy-e inkább lengyel, a nyelved pedig nem orosz-e. És ha mélyre ásol, nem enyhülnek a kétségek.

Sokkal több az illegális bevándorló az USA-ban, mint azt korábban gondolták

Sokkal több az illegális bevándorló az USA-ban, mint azt korábban gondolták

amerika, london, párizs

Kétszer annyi illegális bevándorló élhet az Egyesült Államokban, mint azt korábban hitték.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére