Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
sivalkodjatok!
 
 
 
 

A 888 nem szép, de gavallér

2016. december 6. 14:58

Sőt, olyan nagyvonalúak vagyunk, hogy premier plán mutatjuk be a balliberális sajtó és a Jobbik egyre jobban kiteljesedő, szerelmetes kapcsolatát. Mert ugyebár összenő, ami összetartozik.

Folytatódik a kabaré! Újabban az Index védi azt a Jobbikot, amit korábban hosszú évekig karanténba zárt. Lehet, hogy változnak az idők, de ennyire? Igen, ennyire. Vona vért verejtékezve, hatalmas erőlködés közepette próbálja megzabolázni pártját. Addig szeretné langyosítani, hogy az elkeseredett, kilátástalan balliberálisok új, pihe-puha ágyikója lehessen. Bár az erőszakos puhításból lassan katasztrófa lesz, mégis vannak olyan konformista indexesek, akik pár teljesen objektív gyalázkodás között a Jobbikhoz dörgölőznek. Romantikus. A minap éppen az Index legprosztóbb tatája, Sixx szörnyülködött azon, hogy a Ripost elő merte venni Vona, azaz Zázrivecz Gábor névmizériáját.

A kis önérzetes

Vona Gábor emeletes, országos szurkolója, a "függetlenobjektív" liberális sajtó élharcosa, Sixx emígyen sivalkodik:

Vona Gábor nevet változtatott, mert csak. Teljesen mindegy, miért, senkinek semmi köze hozzá, ahogy egy fideszes vagy éppen MSZP-s politikus névváltozásához sem, Vona meg erről 2009-ben, azaz HÉT éve már beszélt egy interjúban, ott van, elérhető online, nem hír, még csak mínuszosnak sem nevezhető."

Nem hír? Érdekes, a régi SZDSZ szerepében tetszelgő Jobbikkal újonnan erősen szimpatizáló Sixxnél mégis kiverte a biztosítékot, és ez azt jelenti, hogy a Ripost bizony betalált. Ha nem így lenne, akkor nem szólalt volna meg Vágó István se, aki posztjával kellőképpen megágyazott egy többéjszakás Jobbik-DK koalíciós kalandnak:

Szegény kvízprof nagyon próbálja kóstolgatni a Magyar Időket, csak egy a baj, hogy a híres-neves "Hungarian Times" bizony nem foglalkozik ilyenekkel.

A Ripost állítólagos "mínuszos" hírén való kiakadást jelzi még az is, hogy @törökgáborközhelyez, önjelölt királycsináló is nagy sugalmazásba kezdett a face-en és szokásához híven #közhelyez:

A jobbikos ballibek (igen, eljutottunk idáig) tehát sivalkodnak, moralizálnak, mégsem értik a Ripost cikkének egyszerű tanulságát. A konklúzió pedig nem más, mint, hogy Vonában nincs semmi egyediség, semmi eredeti. Még a neve sem az. És hogy mi lehet a vastag, színes máz alatt? Azt csak azok tudhatják, akik a Jobbik és Vona körbenyaldosása után még csibészesen megemlékeznek kedvenc kommunista hősükről. #képzavar

Nesztek, válasszatok egyet!

Fotó: AFP

<3

OLVASTAD MÁR?

sivalkodjatok!
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére