Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

85 milliárd fontos számlát nyújtana be Brüsszel a briteknek

2017. május 3. 11:58

LONDON, 11:58

Európai uniós források szerint a Bizottság francia és német nyomásra növelné az EU-ból kilépő britekre szabott kompenzációs összeg mértékét. Ahogyan azt már megírtuk, a korábban megállapított 60 milliárdos összeg is brutálisan magas volt, de a mostani terv még ezen is túltesz a maga 85 milliárd fontos nagyságával.

Theresa May és Jean-Claude Juncker

Fotó: AFP

Az EU képviselői felülvizsgálták korábbi számításaikat a Brexittel kapcsolatban arra vonatkozóan, hogy Nagy-Britannia a kiválása után mekkora összeggel tartozik majd nekik az elkövetkező két évet illetően, legfőképp mezőgazdasági és adminisztrációs szempontokat figyelembe véve.

Bár az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker eddig nem helyezett kilátásba pontos összeget ezzel kapcsolatban, azonban azt már elárulta, hogy ennek mértéke igen súlyos lesz. Az eddigi általános becslések az összeget 60 milliárd fontra tették, de úgy tűnik, hogy ez még ennél is súlyosabb lehet.

Valószínűleg nem véletlen, hogy az "újragondolt" összeg azután született meg, hogy Theresa May és Jean-Claude Juncker nemrég egy nem éppen felhőtlen megbeszélést folytatott a közelgő Brexit-tárgyalások okán.

A számla teljes és végleges összege azonban még változhat, mivel a jelenlegi kalkulációk a június 8-i tárgyalási időpontot veszik figyelembe. Az sem eldöntött még, hogy a briteket pontosan milyen járulékok és egyéb terhek megfizetésére köteleznék, így egyelőre csak óvatos becslésekről beszélhetünk, amelyek azonban megmutatják, hogy körülbelül milyen mértékű összeg megfizetésére köteleznék az Egyesült Királyságot.

Theresa May egyébként a Junckerrel való legutóbbi találkozásakor az egész ötletet habozás nélkül elutasította, és gyakorlatilag kijelentette, hogy nem fogják kifizetni az EU által feléjük benyújtott számlákat. A Brexit-minisztérium vezetője, David Davis szintén azonnal elutasította az összeg kifizetésének lehetőségét.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

Utolsó szakaszába érkezik a Nemzetek Ligájának csoportköre: minden szinten és csoportban eldől, hogy ki esik ki, és ki játszhat az adott divízió megnyeréséért.

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

amerika, london, párizs

Nem nyugszanak a migránspárti brüsszeliták, ismét az Európai Parlament (EP) elé citálják a migránsvízumok ügyét. Szerdán ugyanis nem lett meg az abszolút többség a "humanitárius célú vízumok" bevezetését kezdeményező határozatról szóló európai parlamenti szavazáson.

A holland liberálisoknak már Fekete Péter is rasszista

A bíróság egyelőre elutasította a karakter betiltását célzó javaslatot.

A kormány az EU-hoz és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák miatt

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője csütörtökön bejelentette: a kormány Brüsszelhez és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák ügyében.

Bóday Pál: a baloldal kisajátítja a zöldtémákat

Bóday Pál: a baloldal kisajátítja a zöldtémákat

ökojobb

Bóday Pállal, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnökével beszélgettünk arról, hogy a környezet- és állatvédelem témája nem csak a baloldalé, hogy a vegetarianizmus nem egy libsi divathullám, hogy egyre több az "ötperces állatvédő", valamint, hogy még ma is létezik a megélhetési állatvédelem.

Továbbra is rengeteg migráns érkezik Németországba

Továbbra is rengeteg migráns érkezik Németországba

amerika, london, párizs

Nem érzékelhető az Európai Unió területére irányuló migrációs hullám enyhülése Németországban, amelyre továbbra is erőteljes nyomás hárul.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére