Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Zuckerberg saját politikai céljaira használja a Facebookot"

Bertha László

2017.04.03. 12:58

Egy keresztény videoblogger oldalát azért tiltotta le a Facebook, mert bibliai nézeteket osztott meg a homoszexualitásról. A vlogger szerint ez aligha véletlen.

Elizabeth Johnston egy népszerű Facebook-oldalt üzemeltet „The Activist Mommy” néven. A Facebook folyamatosan akadályozza az oldal elérését, például több olvasója is arra panaszkodott a napokban, hogy nem tudják megosztani a bejegyzéseit, illetve hiába lájkolják be az oldalt, másnapra eltűnik a kedvelés.

A vlogger jelentette is a problémát a közösségi oldalnak, amely megígérte, megvizsgálják, hogy mi lehet a probléma.

Az ügy előzménye, hogy bő egy hónappal korábban a Facebook mindenféle előzetes értesítés nélkül – ahogyan az a 888.hu esetében is történt – felfüggesztette az általa szerkesztett oldalt. Johnston oldalát először 3 napra tiltották le, mint később kiderült, egy 6 hónappal korábban megosztott poszt miatt, ami alatt a Bibliából idézve „utálatos bűnnek” nevezte a homoszexualitást egy kommentben, válaszul arra, hogy valaki képmutatónak nevezte a keresztényeket az ügyben.

Miután a vlogger ismét publikálhatott, megosztott egy bejegyzést arról, hogy miért is tiltották le 3 napra. A Facebook ezt követően törölte a posztot, majd újabb 7 napra felfüggesztették a „The Activist Mommy”-t.

A Facebook később bocsánatot kért, mivel állításuk szerint "véletlenül" függesztették fel az oldalt.

A több mint 80 ezer követővel rendelkező oldal szerkesztője szerint a Facebook egyáltalán nem elfogulatlan; a közösségi oldal alapítója, Mark Zuckerberg pedig a saját politikai, vallási és globalista napirendjének előmozdítására használja a platformot.

Mark Zuckerberg januárban jelentette be, hogy az idén minden amerikai államot meg fog látogatni. Szakértők szerint ez azt jeleneti, hogy politikai pályára lép. Még a baloldali The Guardian is arról írt, hogy ez a lépés egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Facebook alapítójának politikai ambíciói vannak. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére