Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zsidó szupermodell szurkol a legjobban Trumpnak

Bokor Gábor

2019.08.02. 20:30

Elizabeth Pipko engem már meggyőzött, bár nem volt nehéz dolga.

Hiába közösítette ki a modellszakma, a 23 éves Elizabeth Pipko hajthatatlan, továbbra is rendületlen a hite Istenben és Donald Trumpban. A csodálatos adottságokkal megáldott hölgy Jexodus szervezet egyik vezetője, a mozgalom célja, hogy az amerikai zsidóságot átcsábítsa a republikánus térfélre. A szervezet alapítója egy Jeff Ballabon nevű férfi, aki a Neokohn szerint régóta forog az amerikai republikánus zsidó körökben.

Az emberek mindig zavarban voltak korábban amiatt, hogy amíg csütörtökönként úszódresszes felvételeket készítettek rólam, addig pénteken a zsinagógába mentem. Én minderre szuperbüszke vagyok!

— mondta Pipko a Fox Newsnak adott interjújában, majd azzal folytatta, hogy mindig is tudta, hogy a vallás fontos lesz az életében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thank you @nayomartinez ?

Elizabeth Pipko Centinello (@elizabethpipko) által megosztott bejegyzés,

A Jexodus egyelőre New York államban és Floridában tesz meg mindent azért, hogy 2020 után is úgy hívják az Egyesült Államok elnökét, hogy Donald Trump, és hogy átcsábítsák a republikánusokhoz az eddig a demokratákra szavazó zsidókat. A televíziós riportban Pipko megemlíti azt is, hogy korábbi szakmájából, a modellvilágból sokan kiközösítették, mióta elkötelezte magát Donald Trump mellett, de szerinte eljött az az idő, hogy akkor is felvállalják nézeteiket, ha az másoknak nem tetszik.

Elizabeth Pipkónak az Instagramon 160 ezer követője van jelenleg, érdemes követni. Ha érdekel, kattints IDE.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére