Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zseniális videó: a londoni metrón balhéztak az ökonácik, az utasok látták el a bajukat

Bokor Gábor

2019.10.18. 20:00

Blokkolni akarták a közlekedést, ez azonban annyira nem jött be a csúcsforgalomban utazóknak.

A zsúfoltságáról is méltán híres londoni metróban akart felfordulsát okozni a klímaváltozás ellen rendszeresen rendbontó Extinction Rebellion tagjai. A szervezet „aktivistái” a csúcsforgalomban döntöttek úgy, hogy akkor ők most megakadályozzák, hogy a metró elinduljon, ezért felmásztak a szerelvények tetejére, ami biztonsági okokból így nyilván nem indulhatott el.

Azonban a metró utasai ezt másképp látták és inkább lerángatták a tüntetőket, akiket a földön még a biztonság kedvéért még meg is gyepáltak. Az egyik legjobb felvétel a kelet-londoni Canning Town állomáson készült, ahol az látható, hogy az utasok a lábuknál fogva rángatják le a két klímahisztizőt, akik egyébként létra segítségével jutottak fel a metró tetejére.

Az egyik utas amúgy, míg fent volt a szerelvény tetején a két tüntető meg is támadta őket, először egy szendvicset, majd egy palackot dobtak hozzájuk, ezután húzták le őket a metróról.

Munkába kell mennem, hogy enni tudjak adni a gyerekeimnek„

– kiáltotta a két aktivistának az egyik utas.

A két férfit amúgy őrizetbe vették a londoni rendőrök, velük együtt már öten vannak őrizetben az eset miatt.

Kéttucatnyi ökofasisztát vettek őrizetbe Londonban

Az Extinction Rebellion nevű szélsőbaloldali kampánycsoport London legforgalmasabb főútvonalain és hídjain próbálja megbénítani a közlekedést a következő két hétben. Aktivistái hétfőn más helyszínek mellett letáboroztak a parlament épületének közvetlen közelében ívelő Westminster hídon, valamint a Temze mentén húzódó Victoria rakparton. A csoport tagjai a védelmi minisztérium épületének tőszomszédságában, a kormányzati főutca, a Whitehall közepén egy [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére