Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Weinstein-botrány: újabb rejtett kamerás felvétel került elõ

Csordás Bettina

2018.09.13. 18:48

Friss videofelvétel látott napvilágot a MeToo-kampány szexuális ragadozójáról, Harvey Weinsteinrõl. Az áldozat saját maga rögzítette a kéretlen zaklatás pillanatait. Weinstein most is tagadja a vádakat.

A Sky News birtokába került videofelvétel, melyen kifogásolható jelenetek tömkelegét lehet felfedezni, 2011-ben készült New Yorkban.

Weinstein egyik irodájában történt jelenetekből tisztán kivehető, hogy a filmproducer nem éppen a legudvariasabb módon viselkedett a 28 éves Melissa Thompsonnal egy üzleti megbeszélés alkalmával. Többször ölelgette, fogdosta őt, illetve szexuális töltetű megjegyzésekkel bombázta.

A 28 éves üzletasszony azt állítja, a megbeszélés után Weinstein meg is erőszakolta őt egy közeli hotelben. A filmproducer természetesen most is tagadja a vádakat.

Melissa Thompson a Sky Newsnak adott interjújában elmondta: arra számított, hogy a megbeszélésen több üzleti partner is megjelenik, ám ez nem így történt. Weinstein egyedül jelent meg a meetingen, az embereket pedig arra kérte, ne zavarják meg őket, és még az iroda ajtaját is bezárta.

Szóval szabad flörtölnöm magával?” 

– tette fel a kérdést Weinstein Melissa Thompsonnak rögtön a beszélgetés kezdetén.

Az üzletasszonyt privát életéről is faggatta, többször fogdosta őt, benyúlt a pólója alá, és kéretlen szexuális megjegyzésekkel illette.

 Hadd kapjak egy kicsit belőled. Szeretnél ennél többet?”

– kérdezte Weinstein, miután Melissa ruhája alá nyúlt.

A 28 éves nő úgy gondolta, tudja kezelni a helyzetet, ám ez mégsem így történt. A megbeszélés után, azt hitte egy konferenciaterembe mennek tovább, végül egy közeli hotel szobájába kötöttek ki, ahol a filmmogul Melissa állítása szerint, meg is erőszakolta őt.

A sztárproducer Harvey Weinstein a MeToo-kampány kirobbanásának kulcsfigurája volt, azóta is ő tartja a „rekordot” a lehetséges áldozatok számát illetően. Eddig minden vádat tagadott, ám így is méltán aggathatnánk rá a 21. század szexuális csúcsragadozója jelzőt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére