Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vonatra váró kisfiút próbáltak megerõszakolni migránsok Olaszországban

Sümeghi Lóránt

2018.02.24. 19:58

Két pakisztáni bevándorlót tartóztattak le az olasz hatóságok, miután azok megpróbáltak megerõszakolni egy kisfiút a dél-olaszországi Brindisi városában.
BRINDISI, 19:58

Két pakisztáni bevándorlót tartóztattak le az olasz hatóságok, miután azok megpróbáltak megerőszakolni egy kisfiút a dél-olaszországi Brindisi városában.

A 29 éves Rab Nawazt és társát, a 28 éves Ali Imramot nem sokkal azután vették őrizetbe a hatóságok, miután egy kiskorú fiút megpróbáltak megerőszakolni egy vasútállomáson. A kisfiút először csak követték, majd amikor az állomásépület egyik beugrójához értek, a gyereket belökték oda, és megkísérelték az erőszaktevést.

 

Sajtóértesülések szerint nem világos a szexuális jellegű, erőszakos közeledés mértéke, azonban a gyermeket kórházba kellett szállítani az eset után. Az egyik elkövetőről őrizetbe vétele után nem sokkal kiderült, ideiglenes tartózkodási engedélye lejárt, ennek ellenére nem toloncolták ki Olaszország területéről. A másik gyanúsítottról egyelőre nem közöltek több információt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére