Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona bíróságra citálná Orbánt

888.hu

2015.12.17. 14:37

A Jobbik vezér azt szeretné, ha a miniszterelnök bocsánatot kérne.
BUDAPEST, 14:30

Vona Gábort eléggé felbőszítette, hogy Orbán Viktor kedden a parlamentben neki címezve kijelentette:

a Jobbik tele van bűnözőkkel, egy kitartott párt.

A Jobbik elnök ezért bejelentéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez, mivel értékelése szerint egy ilyen kijelentésnek kell, hogy legyen jogkövetkezménye. Sőt, az ellenzéki politikus még bocsánatkérésre is felszólította Orbán Viktort.

Vona kijelentette: az ilyen súlyos problémákat nem "iszapbirkózáson" kellene eldönteni, hanem parlamenti formában. Erről szólt a keddi javaslata is, amely két vizsgálóbizottság felállítására vonatkozott. Felidézte, hogy az egyik fideszes vezetésű bizottság a Jobbik esetleges orosz támogatásait vizsgálná, míg a másik a miniszterelnök környezetének meggazdagodásának járna utána, jobbikos vezetéssel.

Vona Gábor kérdésére elmondta, hogy fenntartja javaslatát, és hivatalosan is kezdeményezi a vizsgálóbizottságok felállítását.

Hogyha a miniszterelnök úr ezt a bűnözős dolgot fenntartja, akkor lehet egy harmadik vizsgálóbizottság is, megvizsgálhatjuk a Jobbik és a Fidesz alvilági kapcsolatait is"

– fogalmazott a Jobbik elnöke.

A Jobbik elnöke hozzátette: szerint a korrupciós témákkal összefüggésben a kormány a "mocsári állat stratégiáját" választotta és "abba a sárba próbálja belerángatni a Jobbikot is", amelyben ő és az MSZP van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére