Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Visszatért a rokonaihoz az az ötéves lány, akinek a muszlim nevelõszülei levették a nyakából a keresztet

Bokor Gábor

2017.08.30. 15:28

Jelenleg a nagyszüleinél él az a lány, akit öt hónapig olyan nevelõszülõknél helyezett el az egyik brit önkormányzat, akik nem tudtak angolul, otthon arabul beszéltek és az elsõ dolguk az volt, hogy a lány nyakából levették a keresztet.
LONDON, 15:28

Jelenleg a nagyszüleinél él az a lány, akit öt hónapig olyan nevelőszülőknél helyezett el az egyik brit önkormányzat, akik nem tudtak angolul, otthon arabul beszéltek és az első dolguk az volt, hogy a lány nyakából levették a keresztet.

Ahogy arról korábban már hosszabban beszámoltunk, súlyos megrázkódtatásokon esett át az az ötéves kislány, akit nevelőszülőknél helyezett el London muszlim többségű negyedének, Tower Hamletsnek az önkormányzata. A kislányt egy olyan családnál sikerült elhelyezni, ahol nem beszéltek angolul és a radikális iszlám tanait követték, amit a kislánytól is megköveteltek.

Az ügyből akkora sztori lett Nagy-Britanniában, hogy napok óta ez folyik a csapból is, rengeteg felháborodott e-mailt kapott az önkormányzat az elhibázott döntése miatt. Szerdára kiderült, hogy lány már visszakerült a rokonaihoz, jelenleg a nagyszüleivel él. A londoni királyi bíróság szembement az önkormányzat akaratával és az állami gondozásból visszahelyezte a lányt a rokonokhoz.

A traumán átesett kislánynak az öt hónap alatt leginkább az nem tetszett, hogy megtiltották neki a kedvenc ételének, a carbonara spagettinek a fogyasztását, mivel abban sonka van.

Az ügyet kirobbantó The Times szerdai számában azt írja, hogy miután a lányt elvették a muszlim nevelőszülőktől, vissza akarták adni nekik, azonban a lány annyira hevesen tiltakozott, hogy végül mégsem tették meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére