Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Visszaszólt Trumpnak Párizs polgármestere

888.hu

2017.02.25. 13:58

Trump pénteken az amerikai konzervatívok éves konferenciáján (CPAC) mondta el, hogy Párizs már nem biztonságos és némelyik barátja nem mer oda utazni. Anne Hidalgo, Párizs szoci polgármestere szerint viszont Mickey és Minnie egérrel együtt szeretettel várják Trumpot és barátját is a városban.
PÁRIZS, 13:58

Trump pénteken az amerikai konzervatívok éves konferenciáján (CPAC) mondta el, hogy Párizs már nem biztonságos és némelyik barátja nem mer oda utazni. Anne Hidalgo, Párizs szoci polgármestere szerint viszont Mickey és Minnie egérrel együtt szeretettel várják Trumpot és barátját is.

Donald Trump a CPAC rendezvényén pénteken azt mondta, hogy barátja Jim már nem mer Párizsba menni, annak ellenére, hogy korábban rendszeresen járt ott.

Párizs már nem Párizs többé"

– idézte barátját Trump.

Hidalgo Twitterén posztolt egy képet, amelyen üzent az elnöknek.

"Donald Trumpnak és barátjának, Jimnek: mi a dinamizmust és a nyitottságot ünnepeljük Mickey és Minnie egérrel az Eiffel-toronynál (@LaTourEiffel)."

A polgármester hozzátette, hogy a 2017-es szállásfoglalások száma 30 százalékkal emelkedett az előző évhez képest. A francia külügyminiszter pedig 3,5 millió amerikai turistáról írt Twitterén a 2016-os évben.

A 2015-ös párizsi terrortámadás után a városban található szállodák forgalma 6 százalékkal, a Louvre forgalma pedig 15 százalékkal esett vissza 2016-ban.

Emellett Párizs külvárosaiban szinte folyamatosak a zavargások. Érdekesség, hogy a párizsi városháza nemrég döntött arról is, hogy falat emelnek az Eiffel-torony köré.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére