Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Visszamondták egy elõadó meghívását, aki korábban azt mondta, a nõknek nincs pénisze

Tóth Dalma

2019.02.16. 18:44

A rendezvény a szólásszabadságról szólt, de az egyik meghívott mégsem vehetett részt rajta a véleménye miatt.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy egyetemi újságírót kirúgtak az állásából, mert azt merte kiírni Twitter-oldalára, hogy "a nőknek nincs péniszük". 

Angelos Sofocleous ellen fegyelmi eljárást is indítottak, miután újratweetelt egy posztot, ami azt feszegette, bűn-e kimondani, hogy a nőknek nincs péniszük, majd arra bátorította a felhasználókat a bejegyzésben, hogyha egyetértenek ezzel, osszák meg a posztot. A 24 éves férfinak végül nemcsak szerkesztői állásától kellett megválnia, de az egyeteme, a Durham University is kicsapta.

Most meghívták egy szólásszabadságról szóló eseményre a Bristol Egyetemre, de végül nem vehetett részt rajta "biztonsági okokból". 

Sofocleous közölte, úgy volt, hogy részt vesz egy panelbeszélgetésen, amelyet a bristoli egyetemen belül a Szólásszabadság Társaság szervezett. Azonban a férfi meghívását visszamondták. Sofocleous ironikusnak nevezte, hogy egy olyan eseményen nem vehet részt, amely az egyetemeken meglévő – vagy épp nem létező – szólásszabadságról szól. 

A bristoli hallgatók uniójának indoklása szerint a fiatal férfi jelenléte az egyetemen magas kockázatot jelent. Azonban kiderült, hogy erről nem egyeztettek az egyetem biztonsági szolgálatával. Szerintük azonban nem követtek el hibát, ők csak tájékoztatták a szervezőket, a Szólásszabadság Társaságot, hogy Sofocleous magas kockázatot jelent, ezért további biztonsági intézkedések szükségesek, és ennek megfelelően kell újragondolni a rendezvényt, de nem történt semmi az ügyben.

Elgondolkodtató, hogy egy férfi azért jelent biztonsági kockázatot, mert azt merte mondani, hogy "a nőnek nincs péniszük".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére