Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Visszaküldenék Afrikába a homoszexuális migránsokat az izraeliek

Bokor Gábor

2018.03.06. 13:08

A zsidó állam azt tervezi, hogy az LMBTQ-közösséghez tartozó migránsokat visszaküldi Ugandába, Ruandába és a többi afrikai országba, ahonnan származnak.
JERUZSÁLEM, 13:08

A zsidó állam azt tervezi, hogy az LMBTQ-közösséghez tartozó migránsokat visszaküldi Ugandába, Ruandába és a többi afrikai országba, ahonnan származnak.

Attól, hogy egy migráns leszbikus, homo- vagy biszexuális, esetleg transzgender, nem mentesül a kitoloncolástól. Mi minden benyújtott menedékkérelmet egyedileg bírálunk el"

– közölte az izraeli határvédelem szóvivője.

Ruandában és Ugandában üldözik, egyes esetekben pedig börtönbe csukják az LMBTQ-csoport tagjait. A szóvivő a Jerusalem Postnak elmondta, hogy Izrael nem kivételezik senkivel, mindenkire ugyanúgy tekint, a homoszexuális migránsokra ugyanazok a törvények vonatkoznak, ugyanúgy kitoloncolják őket, ha úgy dönt a bíróság.

Izraeli parlamenti képviselők szerint azok a migránsok, akik korábban Tel-Aviv déli részében okoztak zavargást valójában nem menekültek, hanem gazdasági bevándorlók, akik csak a jobb élet reményében mentek a zsidó államba.

Ezek a bevándorlók demográfiai gondot jelentenek, hiszen veszéllyel vannak az ország zsidó többségére"

– mondták a magas rangú izraeli politikusok.

Ugandában tiltják a heteroszexualitástól eltérő szexuális irányultságot, hiszen azok a törvény szerint ellenkeznek a természet rendjével. Bár Ruandában nem ilyen szigorúak a jogszabályok, a jelentések szerint ott is rendszeresek az LMBTQ-közösség tagjai elleni atrocitások.

Izrael körülbelül negyvenezer migránst akar hazaküldeni.

A statisztikák szerint a zsidó államba érkező bevándorlóknak csak az egy százaléka kap menedékjogot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére