Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Videón: tank hajtott át az öngyilkos merénylõkön

Bokor Gábor

2017.07.25. 11:28

Összesen hét civil, köztük két fiatal gyerek vesztette életét a Sínai-félszigeten történt robbantásos merényletben. Az autóba rejtett pokolgép egy biztonsági ellenõrzõpont közelében lépett mûködésbe.
EL-ARÍS, 11:28

Összesen hét civil, köztük két fiatal gyerek vesztette életét a Sínai-félszigeten történt robbantásos merényletben. Az autóba rejtett pokolgép egy biztonsági ellenőrzőpont közelében lépett működésbe.

Az egyiptomi hadsereg szóvivője kedden jelentette be, hogy a hétfői merényletet El-Arís városától nem messze hajtották végre.

A Reuters beszámolója szerint a merénylő egy tanknak akarta nekivezetni az autóját, azonban a katonák észrevették a gyanúsan közlekedő járművet, így áthajtottak rajta. A nyilvánosságra hozott felvételeken látni, hogy a merénylő végül képes volt működésbe hozni a pokolgépet, amely annak ellenére is embereket ölt, hogy addigra már számos civil elrohant a helyszínről.

Egyelőre egyik terrorszervezet sem vállalta a felelősséget a támadásért, azonban a térségben több települést is az Iszlám Állam tart megszállás alatt.

A járműben három fegyveres holttestét találtuk meg"

– számolt be a hadsereg szóvivője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére