Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Videóban mond köszönetet Lombardia a segítő országoknak

Ányos Miklós

2020.04.21. 17:30

Megindító videóban mond köszönetet Lombardia mindazoknak az országoknak, amelyek kérés nélkül is orvoscsoportokkal és védőeszköz-szállítmányokkal segítették a koronavírus-járvány által leginkább sújtott olasz tartományt a legnehezebb napokban.
Messziről eljöttetek, hogy hívás nélkül is segítsetek. Segítettetek nekünk a kórházakban megküzdeni a járványgörbével. Köszönjük, testvérek! Győzni fogunk, biztosan győzni fogunk!

– hallható és olvasható egyebek között a kétperces videóban, amelyet az északolasz tartomány közösségi platformjain és Attilio Fontana tartományi elnök közösségi oldalán tettek közzé.

A köszönővideó felsorolják azokat az országokat – Albánia, Ausztrália, Csehország, az Egyesült Államok, Dél-Korea, Izrael, Kína, Kuba, Lengyelország, Norvégia, Oroszország, Románia, Svájc, Tunézia és Ukrajna –, amelyek a tartomány segítségére siettek. Az olaszországi járvány gócpontjának számító Lombardiában hétfő estig 12 376 halálos áldozatot követelt a járvány, ez az itáliai halálesetek kicsivel több mint fele.

A kedden közzétett adatok szerint a járvány miatt elrendelt kijárási és gyülekezési tilalom miatt eddig 17 ezer esküvőt fújtak le Olaszországban, és további 50 ezer házasságkötés maradhat el májusban és júniusban, ha tovább tartanak a korlátozások. Az esküvői rendezvényszervezők szövetsége, az Assoeventi szerint 80-100 százalékos visszaesés következett be az esküvői üzletágban. Tavaly országszerte 219 ezer esküvőt tartottak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére