Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Videóban henceg az európai terrortámadásokkal az ISIS

Bertha László

2016.07.06. 13:38

A belga miniszterelnököt, Charles Michelt tették felelõssé a márciusi brüsszeli terrortámadásokért az Iszlám Állam legújabb propagandavideójában.
BRÜSSZEL, 13:38

A belga miniszterelnököt, Charles Michelt tették felelőssé a márciusi brüsszeli terrortámadásokért az Iszlám Állam legújabb propagandavideójában.

 

 

A belga Le Soir napilap beszámolója szerint a terrorszervezet videójában a dzsihadisták franciául énekelnek, miközben egymást váltják a párizsi és a brüsszeli merényletekről készült felvételek.

Töltve a kalasnyikov, a civilek tehetetlenek. Brüsszel rémületben van, amiért Michel a hibás. A belgák lángokban, amiért Michel a hibás. Összehangolt támadások, célpont a repülőtér.”

– rappeli az egyik terrorista.

A belga miniszterelnök nem sokkal később reagált is az Iszlám Állam legújabb propagandavideójára, melyben róla is készültek felvételek:

Nem hátrálunk meg az Iszlám Állam elől. Partnereinkkel együtt eltökéltek vagyunk a terrorizmus elleni küzdelem folytatásában. Nem hagyjuk, hogy megfélemlítsenek ezekkel a fenyegetésekkel. Az Iszlám Állam leküzdése a demokráciánk és az állampolgáraink biztonságának védelmét jelenti.”

(MTI, Heavy)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére