Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Videó: így csapatták a partit az észak-koreaiak a tengerparton

Tóth Dalma

2017.08.08. 12:28

Ilyen vidám embereket ritkán látni Észak-Koreában.

A helyiek kiruccantak a Sárga-tenger egyik strandjára, Nampo városánál. Az AFP pedig felvételeket is készített arról, hogy milyen egy igazi beach party Észak-Koreában – szúrta ki az Origo. A buli elengedhetetlen kelléke volt a koreaiak kedvenc alkoholos itala, a szodzsu, de volt benzinnel leöntött kagyló és grillkaja is. Sokan csak úszógumival merészkedtek a tengerbe, de volt, aki inkább a parton múlatta az időt és táncolt.

Azonban nincs mindig ilyen jó dolguk az észak-koreaiaknak. A diktatúrában az emberek korlátozottan mozoghatnak, ezért sokak számára elérhetetlen egy ilyen kirándulás. Már többször rendeztek ehhez hasonló partit Észak-Koreában, hogy pozitív képet fessen magáról az ország.

Észak-Korea folyamatosan kísérletezik a rakétáival, amit a nemzetközi közösség nem néz jó szemmel. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa ezért újabb szigorú büntetőintézkedéseket vezetett be Észak-Koreával szemben. Az új intézkedéscsomag a vas- és szénexportot, illetve a halászatot érinti leginkább. A szankció nyomán Phenjan évi több mint 255 milliárd forintnak megfelelő összegű forrásoktól eshet el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére