Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végre ez is kiderült: több mint egy tucat módon nyomhat el a fehér faj

Nagy Gábor

2017.12.05. 15:28

Kihagyhatatlan kiállítás nyílik a Kaliforniai Állami Egyetemen, ahol tizennégy plakáton mutatják be, hogyan nyomja el a fehér társadalom a feketéket.
SAN MARCOS, 15:28

Kihagyhatatlan kiállítás nyílik a Kaliforniai Állami Egyetemen, ahol tizennégy plakáton mutatják be, hogyan nyomja el a fehér társadalom a feketéket.

Semmi kétség nincs afelől, hogy Kalifornia kiapadhatatlan forrása a liberális agymenéseknek. November utolsó hetében például arról írtunk, hogy a kaliforniai Black Lives Matter (BLM) az idei karácsonyra egy különleges akcióval készül, melynek az a lényege, hogy megszabadítsák az ünnepet az úgynevezett "fehér vállalatoktól". Most itt van egy újabb remek példa arra, hogy működnek a dolgok a fejlett Nyugaton.

A Kaliforniai Állami Egyetemen minden évben történik valami érdekes rendezvény. 2017-ben egy különleges kiállítással várják/sokkolják a látogatókat. A tárlaton 14 módját mutatják be a fehér elnyomásnak. A posztereket természetesen az egyetem hallgatói készítették.

A kiállításon előkerült a rabszolgaság, az elnyomott Puerto Ricó-iak, a latínók és a bevándorlás kérdése. Természetesen most is kiderült, hogy a média fajilag elfogult, rasszizmus uralkodik a hadseregben, Hollywood fehér sztereotípiákat gyárt, de még az ingatlanpiacon is előnyben vannak a fehérek. Természetesen az elmúlt egy évben minden rosszabb lett, amiért Trump is felelős. Nem kicsit, nagyon.

(The College Fix, Mandiner)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére