Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vandál migránsokat ítéltek el Németországban

Bokor Gábor

2019.05.10. 16:48

Pénteken ítéltek el Németországban egy csoport ázsiai menedékkérőt, akik országos felháborodást okoztak azzal, hogy ittasan és kábítószer hatása alatt járókelőkre támadtak egy kisvárosban.

A csoport 18 éves iráni vezetőjét két év hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte az ambergi városi bíróság, három afgán társát pedig hat és tizenhárom hónap közötti, felfüggesztett szabadságvesztésre. A 17 és 19 év közötti menedékkérők tavaly decemberben több órán át garázdálkodtak a bajorországi Amberg központjában.

A tárgyalás során papírral takarták arcukat az elkövetők | Fotó: AFP

Válogatás nélkül sértegették és bántalmazták a járókelőket. Huszonegy emberre rontottak rá, 15-en megsebesültek, többnyire enyhe sérüléseket szenvedtek.

A migránsok a rendőrökkel is szembeszálltak, többször is megütötték a hatóság embereit. Az erőszakoskodó bevándorlókat a többi között testi sértéssel és rongálással vádolták meg.

A migránsok szervezetében a támadás ideje alatt kábítószer és nagy mennyiségű alkohol is volt. A támadás és a pénteki tárgyalás ideje közt az elkövetők előzetes letartóztatásban voltak. A bíróság előtt beismerték tettüket, a drogra és az alkoholra fogták azt, hogy válogatás nélkül vertek össze német járókelőket. A tavaly év végi esetből országos botrány lett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére