Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Amerika, London, Párizs
 
 
 
 

Van olyan negyed, ahol négybõl három gyereket már bevándorló anya szül

Bokor Gábor

2018.08.24. 13:31

Aggasztó adatokat hoztak nyilvánosságra Nagy-Britanniában.

Nyilvánosságra hozták azokat az adatokat Nagy-Britanniában, melyek arról szólnak, hogy az édesanyák hány százaléka származik valamely másik országból. A diagramokat területi alapon is megjelenítették, melyből kiderült, hogy van olyan terület a szigetországban, ahol a gyerekek háromnegyedét külföldi anya szülte meg. 

A Daily Mail által szemlézett dokumentum szerint rekordnagyságú a bevándorló anyák száma Nagy-Britanniában, és egyre csak több lesz belőlük. Országos átlagot tekintve 2017-ben az anyák 28,4 százaléka volt külföldről bevándorolt személy. A lap megjegyzi, hogy ez az adat csaknem ötvenéves rekordnak számít, utoljára 1969-ben mértek ilyen magas számot.

Egyesek szerint a tömeges migráció – ami Nagy-Britanniát sem kerülte el – teljesen átrajzolja a társadalmat és az országot, ezáltal fokozódik a nyomás a közszolgáltatási intézményekre, például a kórházakra vagy az iskolákra.

A bevándorló háttérrel rendelkező anyák száma a kilencvenes években indult meg felfelé. Bár akkor az arányuk mindössze 11,6 százalék volt, 2004-re ez már csaknem húsz százalékra emelkedett. Abban az évben azonban Tony Blair, akkori baloldali miniszterelnök megnyitotta az ajtót a bevándorlók és a vendégmunkások előtt, akik el is özönlötték az országot. 

A brit KSH, ottani nevén ONS adatai szerint tavaly összesen 192 651 szülést hajtottak végre azok az anyák, akik nem tősgyökeres britek.

Ezzel együtt a születések száma csökken, Angliában és Walesben összesen 679 106 gyerek látta meg a napvilágot, ami több mint kétszázalékos csökkenés a 2016-os adathoz képest. 

A nem európai országokból származó anyák döntő többsége indiai és pakisztáni.
 

Alp Mehmet, a MigrationWatch nevű szervezet helyettes vezetője elmondta, hogy sokkal szigorúbban kell kezelni és ellenőrizni a migrációt, hiszen a legújabb adatok is rámutattak, hogy a bevándorlók a lakosság egyre nagyobb részét teszik ki. 

Ez egy újabb vészharang, mely megkongott, ilyen hatásai vannak a tömeges bevándorlásnak. A jelenség megváltoztatja a társadalom egységét és természetét, az anyagi oldaláról nem is beszélve"

– mondta a szakember. 

A legmagasabb számokat amúgy Londonban és annak közvetlen vonzáskörzetében mérték, a külföldi származású anyák száma Brentben, London északnyugati részén a legmagasabb, ahol 75,7 százalékos arányt mértek, azaz ott négyből három gyereket nem tősgyökeres brit anya szül meg. 

OLVASTAD MÁR?

Amerika, London, Párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pár éven belül több mint 250 muszlim terrorista kerülhet szabadlábra Franciaországban

Pár éven belül több mint 250 muszlim terrorista kerülhet szabadlábra Franciaországban

Amerika, London, Párizs

A helyzet kezelésére külön biztonsági szervet hoztak létre a nyugat-európai államban.

Kövér: holnap szavazatainkkal segíthetünk, hogy Európa ne veszítse el önmagát

Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.

A jó idő miatt egy tucat migránsokkal teli hajó indult el Európa felé

A jó idő miatt egy tucat migránsokkal teli hajó indult el Európa felé

Amerika, London, Párizs

Csak két hajón több mint 200 illegális bevándorló utazott, ők hamarosan megérkeznek Máltára.

Csernobil – a kommunista diktatúra legbrutálisabb katasztrófája

Csernobil – a kommunista diktatúra legbrutálisabb katasztrófája

Szabad vasárnap

Szinte végigsöpört a neten a Csernobil nevezetű új, ötrészes minisorozat, nem véletlenül. Testközelből mutatja meg az atomkatasztrófa valódi volumenét, teszi mindezt úgy, hogy az ember a látottak után egyszerűen nem tud nem beleborzongani, ha a Csernobilban történtekre gondol.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére