Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valentin-napi tréfa áldozata lett a brit miniszterelnök

888.hu

2017.02.14. 20:28

Egy brit humorista virágot szeretett volna küldetni Theresa May brit miniszterelnöknek Donald Trump nevében, és a jelek szerint sikerrel járt.
LONDON, 20:28

Egy brit humorista virágot szeretett volna küldetni Theresa May brit miniszterelnöknek Donald Trump nevében, és a jelek szerint sikerrel járt.

Heydon Prowse brit humoristát telefonon kapcsolták a brit miniszterelnök irodájába, miután egy beazonosítatlan tanácsadó elhitte neki, hogy ő Jeff Arnold, a fehér házi szóvivő, Sean Spicer asszisztense.

Prowse azzal telefonált be a miniszterelnök irodájába, hogy az amerikai elnök csokrot szeretne küldeni Maynek. A humorista megkérdezte a tanácsadót, hogy melyik a miniszterelnök kedvenc virága, ám a tanácsadó nem tudta megmondani, így időt kért, míg kideríti.

Kevéssel később visszahívta a humoristát és ismét megkérdezte, hogy ki szeretne csokrot küldeni a brit miniszterelnöknek. A tanácsadónak nem tűnt fel, hogy nem amerikai, hanem egy belföldi, brit számról hívták.

Prowse megerősítette, hogy Donald Trump szeretne Valentin-napi csokrot küldeni és a tanácsadó erre elmondta, hogy szerinte a brit miniszterelnök a legjobban a hortenziát szereti. A humorista válaszul közölte:

Oké, a virágok mellé egy képet is küldünk, amin Mr. Trump elkapja Theresa May p888áját, izé, bocsánat, a kezét – természetesen a kezére gondoltam, csak ez csúszott ki a számon. Kérem adja át Trump jókívánságait Theresának, mert olyan remekül érezte magát Theresával és ezt vissza szeretné adni"

– mondta a humorista. A tanácsadó azt válaszolta, hogy készséggel átadja az üzentet.

A brit miniszterelnök volt az első európai politikus aki elnöki minőségében találkozott Donald Trumppal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére