Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valentin-napi tréfa áldozata lett a brit miniszterelnök

888.hu

2017.02.14. 20:28

Egy brit humorista virágot szeretett volna küldetni Theresa May brit miniszterelnöknek Donald Trump nevében, és a jelek szerint sikerrel járt.
LONDON, 20:28

Egy brit humorista virágot szeretett volna küldetni Theresa May brit miniszterelnöknek Donald Trump nevében, és a jelek szerint sikerrel járt.

Heydon Prowse brit humoristát telefonon kapcsolták a brit miniszterelnök irodájába, miután egy beazonosítatlan tanácsadó elhitte neki, hogy ő Jeff Arnold, a fehér házi szóvivő, Sean Spicer asszisztense.

Prowse azzal telefonált be a miniszterelnök irodájába, hogy az amerikai elnök csokrot szeretne küldeni Maynek. A humorista megkérdezte a tanácsadót, hogy melyik a miniszterelnök kedvenc virága, ám a tanácsadó nem tudta megmondani, így időt kért, míg kideríti.

Kevéssel később visszahívta a humoristát és ismét megkérdezte, hogy ki szeretne csokrot küldeni a brit miniszterelnöknek. A tanácsadónak nem tűnt fel, hogy nem amerikai, hanem egy belföldi, brit számról hívták.

Prowse megerősítette, hogy Donald Trump szeretne Valentin-napi csokrot küldeni és a tanácsadó erre elmondta, hogy szerinte a brit miniszterelnök a legjobban a hortenziát szereti. A humorista válaszul közölte:

Oké, a virágok mellé egy képet is küldünk, amin Mr. Trump elkapja Theresa May p888áját, izé, bocsánat, a kezét – természetesen a kezére gondoltam, csak ez csúszott ki a számon. Kérem adja át Trump jókívánságait Theresának, mert olyan remekül érezte magát Theresával és ezt vissza szeretné adni"

– mondta a humorista. A tanácsadó azt válaszolta, hogy készséggel átadja az üzentet.

A brit miniszterelnök volt az első európai politikus aki elnöki minőségében találkozott Donald Trumppal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

Derűs négy évet garantál nekünk a parlamenti ellenzék

Ha nem lőnének a szomszédunkban, és nem régen látott kihívásokkal kellene farkasszemet nézni, nyugodtan kijelenthetnénk, hogy derűs parlamenti órák várnak ránk a következő négy évben. Az ellenzéki nevettetők kicsiny, ámde harsány csapatához most csatlakozott egy tréfás kedvű újonc, Jámbor András.

Kampányidőszakban a magyar gazdaság szárnyalt, az ellenzéki pártok harca mélyült

Kampányidőszakban a magyar gazdaság szárnyalt, az ellenzéki pártok harca mélyült

A 888 stábja hétfőn bement a Parlamentbe, és több kérdést is feltett a képviselőknek. Érdekes válaszok születtek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére