Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vadliberális pszichózis: ez a két nõ a klímaváltozás miatt nem fog szülni

Sümeghi Lóránt

2019.03.06. 14:25

Új indokot találtak maguknak a legszélsõségesebb gyermek-, élet-, társadalom- és józanságellenes feministák arra, hogy miért nem szabad gyermeket vállalni. Érvelésük szerint - nem ér nevetni - mindez a klímaváltozásból fakad.

Egy egészen döbbenetes párbeszédnek biztosított helyet a függetlenobjektív brit BBC, melyben két, a valóságtól és a józan gondolkodástól teljes mértékben elszakadt fiatal nő mesél arról, hogy a klímaváltozás olyan szinten katasztrofális méreteket öltött az elmúlt évtizedekben, hogy

emiatt mindketten arra a döntésre jutottak, hogy bár szerettek volna, de nem fognak gyermeket vállalni."

Indoklásuk szerint a brit kormány, a média és a kollektív népesség is sorozatosan rossz vagy csak kismértékben méltányolandó válaszokat ad erre a problémára, amely szavaik szerint "a civilizáció végét fogja jelenteni". Így a lelkiismeretüknél fogva

egy ilyen világba nem akarnak gyermeket szülni."

Mi több, az alsó hangon arányt tévesztett, eltájolt és a legszélsőségesebb liberális agymosás okozta pszichózisban szenvedő lányok mondandóját az elviekben "független és mérsékelt" műsorvezető a következő "olvasói levél" felolvasásával folytatja:

én is egy olyan nő vagyok, aki a Föld állapota miatt nem szül gyermeket. Miért szaporodunk tovább, miért vesszük el magunk elől a levegőt? A legnagyobb problémánk az, hogy túl sokan élünk ezen a bolygón. Miért nem látja ezt senki?"

Még mielőtt néhány bevándorláspárti haladó azt gondolná, ez csupán két, politikától független, zavart elméjű nő, aki a klímaváltozásra vetíti rá azt, hogy eleve képtelen lenne egy gyermeket egészséges módon megszülni, felnevelni; érdemes leszögezni, hogy ez a téma tökéletesen illeszkedik a nyugati baloldali és zöldpártok kommunikációjába. Mint ismert, Alexandria Ocasio-Cortez amerikai demokrata politikus nemrég konkrétan azt a kérdést tette fel a közösségi médiában, miszerint 

tudományos konszenzus van abban, hogy a jövőbeni gyermekek sorsa [a klímaváltozás miatt – a szerk.] nagyon nehéz lesz. Fiatalokban tehát jogosan merül fel az a kérdés, hogy helyes-e így gyermeket vállalni?"

Mindezek fényében nehezen érthető, hogy miközben az egy nőre eső afrikai születési ráta 4 feletti, a közel-keleti pedig 3 feletti értéket mutat, addig egyes fehér nők a nyugati világ biztosította társadalmi, gazdasági és egészségügyi jólétben miért azon lamentálnak, hogy ki tud ostobábbnál ostobább indokot kitalálni arra, hogy miért kellene a Föld népességét csökkenteni?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

A héten megörvendeztette az ATV nézőit tízpercnyi diktatúrázással Donáth Anna, aki – egyébként nem jogászként – a jogállamiságról beszélt Rónai Egonnal, ekézve a totalitárius Orbán-rezsimet, ami annyira elnyomó, hogy még a hazáját kofaként áruló Momentum korábbi és új elnökét is hagyja rendre felszólalni a magyar érdek ellen, minősíthetetlen stílust megengedve magának a kormány tagjaival szemben.

Rezsicsökkentés: már a kis- és középvállalkozásoknak is

Rezsicsökkentés: már a kis- és középvállalkozásoknak is

Ezt írta Facebook-oldalára Orbán Viktor miniszterelnök.

Nagy Ervin a 888.hu-nak: A Jobbik a stílusában is megkülönböztethetetlen a többi baloldali párttól

Nagy Ervin a 888.hu-nak: A Jobbik a stílusában is megkülönböztethetetlen a többi baloldali párttól

A XXI. Század Intézet elemzőjét arról kérdeztük, hogy miként válhatott a Jobbik nemzeti radikális pártból Gyurcsány Ferenc szövetségesévé és így a baloldali politika részévé.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére