Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Utolsó gyûlésén rántott fegyvert az amerikai szenátorjelölt

888.hu

2017.09.28. 09:18

Pisztolyt kapott elõ a zsebébõl az alabamai szenátusi székért kampányoló Roy Moore republikánus jelölt egy hétfõi gyûlésen. Ezzel próbálta bebizonyítani, hogy mennyire tiszteli a fegyverviseléshez való jogot.
MONTGOMERY, 09:18

Pisztolyt kapott elő a zsebéből az alabamai szenátusi székért kampányoló Roy Moore republikánus jelölt egy hétfői gyűlésen. Ezzel próbálta bebizonyítani, hogy mennyire tiszteli a fegyverviseléshez való jogot.

Pénzadomány híján rázós demonstrációt hajtott végre kampányának utolsó napján az alabamai szenátusi szék egyik várományosa. Moore, aki a hivatalban levő Luther Strange-t próbálja leváltani, arról beszélt, eljött az idő, hogy a tettek mezejére lépjen. Elmondása szerint feleségével együtt három keserves hónapon vannak túl, mivel pénz híján nem tudták időben megcáfolni az ellene felhozott hamis vádakat.

Ezek a hirdetések valótlan állítások. Azt mondták, hogy nem hiszek a második törvénymódosításban.”

Majd zsebébe nyúlt és egy pisztolyt rántott elő:

 

Márpedig én hiszek a fegyverviseléshez való jogban” 

— mondta.

Az alabamai szenátusi székért folyó harc egyébként azért is érdekes, mert egymás ellen fordította Donald Trump amerikai elnököt, és egykori tanácsadóját, Steve Bannont. Míg Trump a hivatalban levő Strange oldalán áll, Bannon a furcsa demonstrációkat is megkockáztató Moore mellett kampányolt, és a gyűlésen is ott volt.

(hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére