Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Útmutatók kaptak az iszlamisták, hogyan vehetnek illegálisan fegyvert a hitetlenek gyilkolásához

Tóth Dalma

2019.04.19. 17:18

A Telegramon egy, az Iszlám Államot éltetõ csatorna a muszlim felhasználókat arról tájékoztatta, hogy a Nyugat ellen tervezett terrortámadásokhoz hogyan tudnak fegyvereket vásárolni a dark weben.

A muszlim harcosoknak szóló üzenetet angol nyelven tették közzé. A leírásban részletesen elmagyarázzák, hogyan tudják használni úgy a dark webet a Tor böngészőn keresztül, hogy ne lehessen beazonosítani őket – közölte a Middle East Media Research Institute (MEMRI).

A Telegram-poszt olyan "magányos farkasokat" szólít meg, akik "a hitetlenek országában egyedül maradtak".  Õket arra szólítják fel, hogy az Iszlám Állam leigázásáért álljanak bosszút, ragadjanak fegyvert. Ehhez a LUCKP47 SHOP-ot ajánlják a figyelmükbe, ami a legjobb fegyvergyár a dark weben.

A bolt magát félkatonai szervezetnek nevezi. A világon bárhova szállítanak. Gránátokat, automata fegyvereket és páncéltörőket is lehet vásárolni náluk.

A radikális muszlimoknak szóló poszt így kezdődik:

Hitetlenekkel élsz egy országban, ugyanabban a városban és ugyanabban a házban? Minden nap látod a híreket, hogy a testvéreidet atombombákkal ölik Bagúzban? Bosszút akarsz állni igaz? Azt akarod, hogy vérezzenek a hitetlenek? Azt akarod, hogy megfizessenek azért, amiért gyerekeket és nőket gyilkoltak meg Bagúzban és az Iszlám Állam fennhatósága alatt álló területeken?"

Majd a folytatásból kiderül, hogy ha nincs fegyvered, nem baj, mivel ha van pénzed, akkor lehet fegyvered.

Rendben testvér, kövesd az utasításokat és Allah akarata által megtalálod, amire szükséged van!"

– írják, végül pedig lépésről lépésre elmagyarázzák, hogy tudja valaki használni a dark webet, hogyan tudnak maguknak a radikális iszlamisták fegyvereket vásárolni kriptovalutáért úgy, hogy lekövethetetlenek maradjanak.

A MEMRI szerint a bejegyzés utolsó részét egy ismert Iszlám Állam-tag írta.

Végül minden fegyvert meg tudsz venni, amire szükséged van ahhoz, hogy a hitetlenek kivérezhessenek a városaikban! Még gránátokat is vehetsz és mindenféle lőszert"

– állítják, majd megjegyzik, hogy a hitetlen és a hívő, aki megölte őt, soha nem fog találkozni a pokolban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Gansperger Gyula: „Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.” Azok a beszélgetésrészletek, amelyeket Anonymus hétfőn, illetve ma reggel küldött el az Origo szerkesztőségének, a korábbiakhoz hasonlóan szintén a Városháza értékesítéséről folyó egyeztetéseken hangzottak el, ám nagyrészt a hazai baloldal külföldi kapcsolatrendszeréről és finanszírozásáról szólnak. A legfrissebb hanganyag a tárgyalás kötetlenebb beszélgetéseit tartalmazza, amikor Gansperger Gyula, Bajnai Gordon harcostársa a magyar baloldal és a külföldi gazdasági és politikai érdekkörök összefonódásáról tár fel újabb megdöbbentő részleteket.

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

Magyar–izraeli sportkapcsolatok: Hajós Alfrédtól a Beitar magyar gólgyárosáig

Valószínűleg csak a sportszakmában járatosak előtt ismert, hogy a hazai sportélet kiteljesedésében milyen fontos szerepet játszott a magyarországi zsidóság. A tények jobb megismeréséhez nyújt segítséget a „Game Changers”, a magyar–izraeli sportkapcsolatokat bemutató kiállítás a Hidegkuti stadionban, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium sportdiplomáciai főosztálya és az izraeli nagykövetség szervezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére