Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Unod a nemed? Nagy-Britanniában könnyedén megváltoztathatod!

Nagy Gábor

2017.07.24. 21:58

Újabb genderhendikepp szûnik meg Nagy-Britanniában. Egy javaslat szerint ugyanis eltörölhetik az orvosi vizsgálatokat a nemváltoztatás elõtt, amit a liberális univerzumban a genderológiai megmondóemberek túlságosan "tolakodónak" és "rombolónak" minõsítenek.
LONDON, 21:58

Újabb genderhendikepp szűnik meg Nagy-Britanniában. Egy javaslat szerint ugyanis eltörölhetik az orvosi vizsgálatokat a nemváltoztatás előtt, amit a liberális univerzumban a genderológiai megmondóemberek túlságosan "tolakodónak" és "rombolónak" minősítenek.

Szép, új világ születik Nagy-Britanniában, hiszen a legújabb fejtörést most az okozza a szigetországban, hogy a nemváltoztatás előtti orvosi vizsgálat kirekesztő-e vagy sem. A véleménydiktatúra úgy döntött, hogy inkább az előbbi, épp ezért az orvosi és higiéniai szempontokra fittyet hányva benyújtottak egy olyan javaslatot, amely eltörölné mindezt.

A jelenlegi szabályok kimondják: a nemváltoztatás előtt álló személynek bizonyítaniuk kell, hogy a kívánt nemet már két éve "gyakorolja". Ha ez teljesül, akkor jogilag is megváltoztathatja nemét az illető. Az ellenőrzést, a szűrést azonban a háziorvosoknak kell elvégezniük. Ez a vizsgálat általában abból áll, hogy felmérik az orvosok az illető hangulatát.

De, mint ahogy azt a javaslat is írja indoklásként, ezek a szűrések sértőek lehetnek a páciensre nézve, így mindenképp egyszerűsíteni kell a folyamatot.

Justine Greening, oktatásért és a női egyenlőségért felelős tárcavezető is amellett érvelt, hogy egyszerűsíteni kell a folyamatot. Mint azt vasárnap elmondta: az orvosi vizsgálatok léte is azt bizonyítja, hogy az állam úgy kezeli a nemváltoztatás előtt álló személyeket, mintha az valami probléma lenne.

Ám a sajtóinformációkból az is kiderült, hogy a javaslat nem csak az orvosi szűréseket szüntetné meg, hiszen a törvényhozók megkönnyítenék a véradást a homoszexuálisok számára is. A jelenlegi szabályozás úgy szól, hogy a legutóbbi szexuális együttlét után egy évvel már adhat vért az illető, de ezt az időszakot most lecsökkentenék három hónapra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére