Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb részletek derültek ki a tervezett párizsi merénylettel kapcsolatban

Bokor Gábor

2017.04.24. 15:58

A francia hatóságok azzal vádolnak két férfit, hogy a vasárnapi választásokat megelõzõen terrortámadást akartak végrehajtani a francia fõvárosban.
PÁRIZS, 15:58

A francia hatóságok azzal vádolnak két férfit, hogy a vasárnapi választásokat megelőzően terrortámadást akartak végrehajtani a francia fővárosban.

A párizsi ügyészi hivatal közleménye szerint jelenleg is őrizetben tartják azt a két iszlamistát, akik merényletet terveztek az elnökválasztás napján.

A rendőrök a gyanúsítottakat fegyverbirtoklás, valamint robbanóanyagok elkészítéséhez szükséges eszközök és vegyi anyagok birtoklásával vádolják. A radikális iszlamistákat Marseille-ben tartóztatták le, miután egy házkutatás során nagy mennyiségű fegyvert és robbanóanyagokat találtak náluk.

Egyelőre még vizsgálják, hol akartak támadást végrehajtani.

Az ügyészség közben szabadon engedett három embert, akiket összefüggésbe hoztak korábban a párizsi Champs-Élysées-én elkövetett merénylettel kapcsolatban. A francia főváros központjában lévő sugárúton múlt héten egy férfi kezdett el fegyverrel hadonászni. A támadót akkor a rendőrök lelőtték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére