Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb öt megbetegedéssel 11-re emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Franciaországban

Ányos Miklós

2020.02.08. 15:00

Öt újabb, a koronavírussal megfertőződött beteget – négy felnőttet és egy gyereket – találtak Franciaországban, de az állapotuk nem ad okot aggodalomra – közölte szombaton Agnes Buzyn francia egészségügyi miniszter.

Az új esetekkel 11-re emelkedett a Franciaországban kezelt betegek száma, akik közül 10-en jól vannak, egy 80 éves kínai turista továbbra is válságos állapotban van egy párizsi kórházban.

Az öt új beteget egy brit állampolgár fertőzte meg, aki Szingapúrban egy kongresszuson kapta meg a koronavírust. A rendezvény után január végén néhány napot a francia Alpokban töltött, Contamines-Montjoie településen, és itt kapták el tőle többen is a betegséget. Az öt új, Franciaországban kezelt betegen kívül a brit férfi más közeli kapcsolatait is megfertőzte, összesen 11 embert, valamennyien brit állampolgárok, és ugyanabban a faházban laktak együtt.

A franciaországi betegek szombatra virradó éjjel kerültek kórházba, és egyikük állapota sem súlyos – mondta a miniszter. A hatóságok most megpróbálják felkutatni és tájékoztatni az összes olyan embert, aki Franciaországban kapcsolatba kerülhetett a brit fertőzöttel, aki egyébként már hazatért és jelenleg Nagy-Britanniában kezelik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére