Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb hatalmas pofont kaptak az LMBTQ-s lobbisták

Bokor Gábor

2018.01.09. 22:28

A legfelsõbb bíróság kimondta, hogy érvényben maradhat az a jogszabály, ami miatt eszeveszett sivalkodásba kezdtek a transznemûek.
WASHINGTON, 22:28

A legfelsőbb bíróság kimondta, hogy érvényben maradhat az a jogszabály, ami miatt eszeveszett sivalkodásba kezdtek a transzneműek.

2016 áprilisában Mississippi államban fogadták el az "A lelkiismeret védelme" nevű diszkrimináció elleni törvényt, amely értelmében az állam nem büntetheti azokat az állampolgárokat és egyházi intézményeket, akik ellenzik az azonos neműek házasságát, a homoszexualitást és a transzgenderséget.

Ez a legrosszabb törvény szerte az országban, remélem a legfelsőbb bíróság jól eltörli majd"

– sivalkodtak az egyenjogúságért küzdő, ám közben azt páros lábbal tipró LMBTQ-szervezetek.

A csoportoknak végül csalódniuk kellett, hiszen a legfelsőbb bíróság hétfőn érvényben hagyta a törvényt. Az egyik szövetségi kerületi bíró még a nyár folyamán megpróbálta elkaszálni a törvényt, azonban a legfelsőbb bíróság az ötödik körben gyorsan helyreállította azt és a rendet.

Kevin Theriot, az egyik szervezet vezetője közleményében örömtelinek nevezte a legfelsőbb bíróság döntését, elmondása szerint jó, hogy az állam lakóinak már nem kell félelemben élniük amiatt, mert azt gondolják, hogy a házasság csak férfi és nő között jöhet létre.

Emlékezetes, az előző hónapban a bíróságig fajult egy vita azután, hogy egy keresztény pék nem volt hajlandó kiszolgálni egy homoszexuális párt. A bíróság végül előbbinek adott igazat, az ítéletet pedig szintén megtámadták az LMBTQ-szervezetek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére