Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb fekete baloldali képviselő pártolt át Trumphoz

888.hu

2020.10.03. 11:30

Az Ohio-i képviselőnő szerint a Demokrata Párt nem az emberek érdekeit képviseli, Trump elnöksége alatt pedig a feketék helyzete látványosan javult Amerikában.

 

Ohio állam Demokrata képviselője, Bernadine Kennedy Kent bejelentette: Trumpot támogatja és rá fog szavazni a 2020-as elnökválasztáson.

Miután hosszú évekig a Demokrata Párt tagja és képviselője volt, Kennedy arra a következtetésre jutott, hogy

„a Demokrata Párt nem az emberek érdekeit képviseli.”

- írta a Washington Examiner.

A fekete politikusnő hosszasan érvelt Trump mellett abban a nyilatkozatban, amelyben hivatalosan is bejelentette, őt támogatja és rá fog szavazni novemberben.

Véleménye szerint Trump hajlandó olyanokkal is tárgyalni, akikkel nem ért egyet, és kitér arra is, hogy a fekete munkanélküliek száma drasztikusan csökkent Trump elnöksége alatt – többek között ezért döntött úgy, hogy Trumpot támogatja a demokrata képviselő.

„Nem csak fekete vagyok, hanem büszke amerikai és örömmel támogatom Trump elnök újraválasztását.”

- írta nyilatkozatában.

„...szeretném megköszönni Trump elnöknek, hogy minden szempontból elkötelezett a fekete közösség sikerének biztosításáért.”, korábban sosem tapasztalt reményt kapott a fekete közösség az oktatás és egzisztenciális bizutonság tekintetében, írta Kennedy.

Hozzátette: nézeteit Trump sokkal inkább képviseli, mint „Biden megosztó retorikája, a tömeges bebörtönzés promotálása, érzéketlen ideológiái, melyeket hírhedt mondata csak alátámaszt: ”Ha még mindig nem döntötted el, hogy rám vagy Trumpra szavazol, nem is vagy fekete.„, amit egy fekete rádióműsorban mondott.”

Érdekes, hogy mennyi fekete támogatja Trumpot, ha azt nézzük, hogy állítólag milyen „neo-náci” elveket vall... Erről már írtunk korábban:

BREAKING | Trump támogatottsága megduplázódott a feketék körében

2016-ban a fekete szavazók kilenc tizede adta voksát a Demokrata Pártra, és mindössze 8 százalékuk támogatta Trumpot, ami nem meglepő annak fényében, hogy az előző 8 évben Amerika első fekete elnökét indították a demokraták Obama személyében. Ez a szám még néhány hónapja is hasonló volt, egészen – ironikus módon – George Floyd haláláig, amikor is [...]

Azt meg nem is érdemes boncolgatni, hogy a baloldali média világszerte ebből miért nem csinált címlap-sztorit.

(Kiemelt kép: eu.cincinnati.com)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére