Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb bizonyíték Soros álszentségére

888.hu/V4NA

2020.07.06. 19:30

Miközben Soros a kisebbségek nagy védelmezőjének szerepében próbál tetszelegni és támogatja a BLM-mozgalmat, nem kis összegeket fordít abortuszklinikák finanszírozására is, ami a V4NA hírügynökség beszámolója szerint a fekete közösség egyik legnagyobb ellensége. Most akkor hogy is van ez?

A világsajtót már több mint egy hónapja elárasztó, az afroamerikaiak jogaiért küzdő radikális szervezet, a Black Lives Matter egyik legnagyobb támogatója közismerten Soros György.

A V4NA cikkében részletezi, hogy a Washington Times amerikai lap már 2016-ban arról cikkezett, hogy a nagy liberális alapítványok, mint például a Ford Foundation vagy a Borealis Philanthropy, támogatásukról biztosították a BLM-et. Mi több, az előbb említett szervezetek létrehoztak egy Black-Led Movement Fundot, amelynek célja, hogy 100 millió dollárt gyűjtsön össze a Movement for Black Lives koalíció számára 6 éves adománygyűjtő kampánya során. A cikk szerint Soros Nyílt Társadalom Alapítványa (OSF) 33 millió dollárral támogatta a BLM-et, bár az OSF amerikai programjainak igazgatója tagadja, hogy ekkora összeggel járultak volna hozzá a mozgalomhoz.

Apró érdekesség, hogy Soros György kifizetési listáján szerepel az előbb említett Borealis Philanthropy is, 2016-ban például több mint 2 millió dollárral támogatta meg őket – írja a V4NA.

A Breitbart Jerusalem szintén 2016-ban arról írt egy kiszivárgott dokumentumra hivatkozva, hogy Soros Nyílt Társadalom Alapítványa 650 000 dollárt juttatott a BLM-nek, hogy a mozgalom középpontjában álló csoportok műszaki segítséget és támogatást kapjanak – számol be a hírügynökség.

Az OSF adatbázisából kiderül egyébként az is, hogy nem csak az amerikai BLM-mozgalmat támogatja Soros. 2018-ban a Release Leads nevű szervezet 279 860 dollárt kapott arra, hogy nyilvános rendezvényeket rendezzen többek között a nagy-britanniai BLM részvételével (organize public live events featuring the Black Lives Matter movement UK)

– emlékszik meg a V4NA. Azonban míg Soros György úgy próbálja feltüntetni magát, mint akit érdekelnek a fekete életek, addig jelentős összegeket fordít a Planned Parenthood (PP) nevű abortuszklinikákat üzemeltető szervezet szponzorálására is.

Az amerikai Media Research Center korábban hosszú cikkben tárta fel, kik is azok a liberális donorok, akik pénzt juttatnak a PP-nek – olvasható az ügynökség cikkében. A beszámoló szerint közel 231 millió dollárt utalt a Susan Thompson Buffett Foundation, 22,8 millió dollárt a William and Flora Hewlett Foundation, és a harmadik legbőkezűbb adomány, 18,3 millió dollár pedig a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól (akkori nevén Nyílt Társadalom Intézet) érkezett. Ezenfelül azt is megjegyzik, hogy Soros alapítványa egy 4 éves periódusra további 20 millió dollár utalását is vállalta.

Emellett az OSF honlapján található információk szerint, egyéb kisebb juttatások mellett, további 10 millió dolláros támogatásban részesítették a Planned Parenthood Action Fundot is.

Mellesleg a PP elnök-vezérigazgatója, Alexis McGill Johnson, nemrég bejelentette, hogy szervezetével Joe Bident, a demokraták elnökjelöltjét támogatja Donald Trump ellenében – jegyzi meg a cikk azzal együtt, hogy McGill Johnson nem csak a PP-n keresztül hozható kapcsolatba Soros Györggyel. Ugyanis az afroamerikai nő bemutatkozójában az olvasható, hogy többek között helyet foglal egy Color of Change nevű NGO igazgatótanácsában is, ami 2018-ban 350 ezer dollárt kapott az OSF-től.

Mindez csak azért érdekes, mert az Egyesült Államokban a fekete közösség egyik legnagyobb ellensége az abortusz, annak ellenére, hogy a számok csökkenő tendenciát mutatnak. Az adatok szerint 1973 óta több mint 19 millió fekete babát vetettek el

– írja a V4NA. Az amerikai betegségmegelőzési és járványügyi központ (CDC) adatai szerint a fehér nők abortuszrátája 2016-ban 6,6 százalék volt, 1000 megszületett gyerekre 109 abortusz jutott, míg a fekete nők esetében a ráta 25,1 százalékos volt, 1000 megszületett babára 401 abortusz jutott – számol be a cikk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére