Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új korszak kezdődhet az amerikai bevándorláspolitikában

Nagy Gábor

2019.07.14. 12:58

Vasárnaptól legalább tíz amerikai nagyvárosban kezdik el begyűjteni az illegális bevándorlókat a Bevándorlási és Vámügyi Hivatal munkatársai. A hatóság emberei közel 2000 olyan migránst keresnek, akik a bírósági felszólítás ellenére sem hagyták el az Egyesült Államokat.

New Yorkban, Miamiban, Los Angelesben, Chicagóban és még legalább hat nagyvárosban indulnak razziák vasárnap – írja a Híradó. A Bevándorlási és Vámügyi Hivatal munkatársainak akciója több napig fog tartani. Az akcióról bővebb tájékoztatást Donald Trump elnök adott még pénteken. Mint akkor fogalmazott:

Ezek az emberek illegálisan jutottak be az országunkba, mi pedig legálisan küldjük el őket. Ilyen egyszerű ez.

Hozzátette: először azokat a migránsokat küldik el, akik valamilyen bűncselekményt követtek el az USA-ban – azért, hogy saját hazájukban állítsák őket az igazságszolgáltatás elé. A letartóztatottakat kitoloncolásuk előtt gyűjtőközpontokban helyezik el.

Trump akciója ellen országszerte sivalkodnak a migránsok. A bevándorláspárti államokban, városokban pedig a helyi hatóságok nem fognak együttműködni a szövetségiekkel. Az USA-ban jelenleg 12 millió illegális bevándorló tartózkodik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére