Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új irányt vesz Putyin pártja: központban a demográfia, szuverenitás, nemzeti érdek

Zelenka Dóra

2019.11.23. 21:18

Megújulásra szólította fel Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton a kormányzó Egységes Oroszország pártot a szeptemberi helyi választásokon elszenvedett veszteségeket követően.

Bár az Egységes Oroszország megőrizte többségét a fővárosi képviselőtestületben a szeptember 8-i választásokon, elvesztette mandátumai egyharmadát.

Az orosz elnök szerint a kormánypártnak vezető szerepet kell vállalnia a társadalom előtt, és meg kell újulnia annak érdekében, hogy megnyerhesse a 2021-es parlamenti választásokat.

A közelgő választások rendkívül fontosak a nemzeti fejlődés folyamatosságának biztosítása, az elért eredmények megőrzése és növelése szempontjából

- jelentette ki Putyin pártja XIX. kongresszusának szombati plenáris ülésén.

Az orosz államfő rámutatott arra, hogy „biztosítani kell a társadalmi konszolidációt Oroszország hosszú távú haladási stratégiáját illetően. Hozzátette: ez egy nagyon fontos feladat, a párt munkájának az értelme.

Putyin úgy vélekedett, hogy az oroszoknak egyesülniük kell az alapvető értékek körül, az ”összes ideológiai sokféleségen vagy párthoz való tartozáson„ túlmutatóan.

A legnagyobb érték: Oroszország szuverenitása, nemzeti érdekei, területi integritása. Ez és mindenekelőtt a nép jóléte és az emberek önmegvalósításának lehetősége

- fogalmazott az orosz elnök, aki egyúttal kiállt a demográfiai fejlődés fontossága és az oroszok közötti etnikai és vallási összhang mellett.

Az orosz elnök meggyőződését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a pártnak vissza kell szereznie vezető pozícióit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére