Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új hajóval akarja a migránsokat taxiztatni Soros szervezete

Forisek Ádám

2018.12.13. 14:40

Alig néhány nappal azután, hogy az Aquarius befejezte pályafutását, az SOS Méditerranée bejelentette, nem állnak le: 2019-tõl új hajóval tervezik a migránsokat behozni Európába.

Ahogy arról nemrégiben  mi is beszámoltunk, az Aquarius nevű migránshalász hajót visszavonultatja a Soros György zsebében lévő bevándorláspárti szervezet, az Orvosok Határok Nélkül.

Ez a hajó több tízezer migránst szállított Olaszországba a bevándorlási válság kezdete óta. Jelen pillanatban úgy tűnik, a hajót sikerül csapdában tartani, Panama ugyanis – ahova be van jegyezve a hajó – megvonta tőle a felségjelzés használatát.

Ez azonban nem tántorította el a sorosistákat: az Orvosok Határok Nélkül partnere, a szintén a Földközi-tengeren tevékenykedő SOS Méditerranée a héten kiadott egy közleményt, amelyben arra tettek ígéretet, hogy nem hagyják abba a migránsok Európába hozatalát.

A Soros által fizetett szervezet több európai nemzet (köztük Olaszország) felelősségét firtatta amiatt, hogy nem tudják szabadon taxizni a migránsokat.

A szervezet misszióvezetője, Frédéric Penard szerint

Nagyon nehéz döntés volt az Aquariust elengedni, de ha ez kell ahhoz, hogy csapataink tovább folytassák a mentőakciókat, ám legyen. Nem fogunk ölbe tett kézzel ülni."

A misszióvezető azt mondta, jelenleg is keresik a módját annak, hogyan tudnak új hajóhoz hozzájutni. Ehhez akár állampolgári segítséget is elfogadnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére