Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túlélte a motoros hõs a nizzai merényletet

Sümeghi Lóránt

2016.07.19. 15:38

A több ízben is hõsként emlegetett civil motoros elsõként nyilatkozott felépülése után. Sokáig kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán kockázatos manõverét.
NIZZA, 15:38

A több ízben is hősként emlegetett civil motoros elsőként nyilatkozott felépülése után. Sokáig kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán kockázatos manőverét. 

A 84 halálos áldozattal járó tömeges gázolásról készült felvételek alapján több sajtómunkásnak is feltűnt egy civil motoros hőstette, melyben megpróbálta utolérni a 19 tonnás, száguldó kamiont, hogy kirángassa annak sofőrjét a fülkéből. 

Szemtanúk beszámolója szerint azonban nem járt szerencsével, ugyanis a terrorista azonnal rárántotta a kormányt. A motoros ekkor a teherautó kerekei alá esett, amelyek meg nem erősített források szerint át is hajtottak a testén. Sokáig semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy túlélte-e a balesetet.

Egészen idáig. Sőt, még nyilatkozott is.

Láttam, ahogyan az első áldozatát elütötte a kamion, majd ahogyan lekanyarodott a járdáról és elindult a sétányon, az ösztöneim átvették felettem az irányítást."

A hősként aposztrofált Alexander Migues hozzátette, hogy őt is megpróbálta elütni a terrorista, azonban motorjával még idejében el tudott hajtani előle:

amikor megláttam mit csinál, úgy éreztem cselekednem kell. Mindent megtettem azért, hogy lelassítsam és elirányítsam a kamiont, de nem sikerült. Bárcsak többet tehettem volna."

Miguesről - annak ellenére, hogy nem járt sikerrel - igazi hősként beszélnek, mivel civilként kockára tette az életét azért, hogy megpróbálja megakadályozni a merénylet kiterjedését.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére