Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túlélte a második világháborút, de a migránsokat már nem

Bokor Gábor

2017.10.30. 10:28

Harminc euróért ölték meg az idõs nõt a marokkói migránsok.
MODENA, 10:28

Harminc euróért ölték meg az idős nőt a marokkói migránsok.

Holtan találták 79 éves, nyugdíjas Mirella Ansalonit Olaszországban, akit a gyanú szerint három marokkói fiatal gyilkolt meg.

A nyomozás eddigi adatai szerint a három bevándorló üvegeket tört szét az idős asszony fején, aki olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

A rendőrség mindhárom migránst letartóztatta, akik ellen betörés, gyilkosság és rablási kísérlet miatt indítottak nyomozást.

A banda vezetője egy 19 éves marokkói, aki nem messze élt az áldozattól. A gyilkosság napján bekopogtattak a nőhöz, hogy egy pohár vizet kérjenek. Miután Ansaloni beengedte őket, az idős asszonyt a földre lökték, majd üvegekkel támadták meg.

Később kiderült, hogy harminc eurót és pár fülbevalót loptak el a nőtől.

Mirella Ansaloni szomszédja hívta fel a rendőröket. Végül az ő segítségével fogták el a gyilkos migránsokat, ugyanis látta a tetteseket elmenekülni a helyszínről.

Később kiderült, hogy a banda egyik tagja később megpróbálta ötszáz euróért eladni az ellopott ékszerek egyikét. Mirella Ansalonit városában nagy tisztelet övezte, hiszen túlélte a második világháború megpróbáltatásait is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére