Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tucker Carlson Zelenszkij pénzügyi követeléseiről: Ki vagy te, troll? Menj innen!

888.hu

2022.10.14. 18:00

Kezd betelni a pohár az Egyesült Államokban?

 

Tucker Carlson, a Fox News sztárműsorvezetője felidézte, hogy az amerikai Kongresszusban miket beszéltek a politikusok májusban. A következő mondatok hangzottak el:

„Ma arról szavazunk, hogy közel 40 milliárd dollárt biztosítsunk az ukrán nép azonnali és hosszú távú biztonsági, gazdasági és humanitárius szükségleteinek kielégítésére.”

„Erkölcsi kötelességünk biztosítani a bátor ukrán harcosoknak és az ukrán népnek a szükséges biztonsági és gazdasági segítséget.”

„Amit itt csinálunk nagyon fontos: biztosítunk fegyvereket és biztonsági támogatást, kormányzati, gazdasági és humanitárius segítséget.”

„Dicsőség Ukrajnának. Ukrán győzelmet akarunk, és Vlagyimir Putyin vereségét akarjuk. A rendszerváltás nagyszerű lenne, de tisztában vagyunk vele, hogy ez nem fog megtörténni, de a vereségnek meg kell történnie.”

 

Carlson szerint szó sincs humanitárius támogatásról, inkább a fegyvervásárlásról kell beszélni.

Felidézte, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mit követelt:

„Jelenleg két fontos területen van szüksége az országnak anyagilag: 38 milliárd dollár, hogy pótoljuk a jövő évi költségvetés hiányát és 17 milliárd dollár a kritikus infrastruktúra újraépítésére. Továbbá célzott hitelekre van szükségünk 2 milliárd dollár értékben, hogy újjáépítsük az áramhálózatot és növelni tudjuk az exportunkat Európába. Hitelkeretekre van szükségünk, hogy gázt és szenet vásároljunk a jövőbeni fűtési időszakra. Az idei támogatás mértéke nem lehet kevesebb, mint 5 milliárd dollár.”

Carlson értetlenségének adott hangott:

Mi van? Egy fennhéjázó külföldi pólóban pénzt követel a kritikus gazdasági szükségleteire? Nekünk is vannak kritikus gazdasági szükségleteink. Ki vagy te, troll? Menj innen! Mi van? Ez az embernek mióta tart igényt a kincstárunkra? (...) Nem tartozunk neki semmivel. Semmivel! Sok sikert, haver! Ennyi. És miközben a gazdaságunk hanyatlik és a határaink eltűntek, ez a fickó kioktat minket valami karácsonyi listával, mondván, azt akarom és egy kerékpárt is, jobb, ha gyorsan elküldöd. És ugyanakkor az egész nyugatot az atomháború felé tereli, azt mondja, hogy atomot kell lőnünk Oroszországra.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Újabb szankciókkal sújtotta az Egyesült Államok a Wagner orosz fegyveres csoportot

Az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma csütörtökön újabb szankciókkal sújtotta az ukrajnai harcokban is jelentős szerepet vállaló, jelentős nemzetközi bűnszervezetnek minősített Wagner orosz katonai magáncéget.

Jair Netanjahu: A „sorosozás” nem antiszemitizmus

A „sorosozás” nem antiszemitizmus – jelentette ki Jair Netanjahu kolumnista, rádiós műsorvezető, izraeli politikai influenszer a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának második napján, csütörtökön Budapesten.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére