Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tucker Carlson és Mario Diaz-Balart is bejelentkezik a CPAC-en

888

2022.05.12. 17:00

A Fox News sztárműsorvezetője és az Egyesült Államok kongresszusi képviselője is bejelentkezik a CPAC Hungary rendezvényen.

 

Magyarországon is sokan ismerik az amerikai közéleti televíziózás egyik legnagyobb élő alakját, Tucker Carlsont, aki tavaly nyáron részt vett az Mathias Corvinus Collegium – MCC Fesztjén Esztergomban, majd egy hétig Budapestről jelentkezett a FOX News csatornán sugárzott egyórás politikai műsorával.

Carlson az elmúlt évek egyik legdrámaibb dokumentumfilmét is elkészítette Soros György hazánk ellen indított offenzívájáról „Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért” címmel, melyet a magyar nézők a Hír TV-n láthattak.

Jelenlegi műsora, a Tucker Carlson Tonight hat éve fut a FOX-on, és szinte az első pillanattól kezdve hatalmas sikert aratott a nézők között – nem mellesleg kivívta maga ellen az amerikai baloldal dühét.

 

Mario Diaz-Balart neve talán kevésbé ismerős a hazai politikában. Az USA-ban azonban Balart közel húsz éve képviseli a floridai választópolgárokat az amerikai törvényhozás alsóházában.

Szülei még Fidel Castro elől menekültek az egyesült államokba, ezért gyökereire való tekintettel igen fontosnak tartja azt, hogy különbséget tegyünk a valódi katasztrófák, háború és elnyomás elől menekülő embertársaink és a tömeges, szervezett gazdasági bevándorlók között. Ő is online fog becsatlakozni a konferenciára.

 

Tucker Carlson és Mario Diaz-Balart videóüzenetet küld az Alapjogokért Központ és az American Conservative Union rendezvényén résztvevők számára.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére