Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: „Szívmelengető látni a hatalmas felvonulást”

888.hu

2020.11.15. 09:15

Donald Trump több tízezer híve vonult fel szombaton az amerikai fővárosban, Washingtonban, az amerikai elnök elmúlt négy éves tevékenységét dicsőítve, illetve a választási csalások kivizsgálását követelve. – Még négy évet! – kiáltották a tüntetők.

Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, bár Trump nem vett részt a megmozduláson, konvoja elhaladt a menet mellett, az elnök az ablakból integetve köszöntötte híveit.

– Szívmelengető látni azt a hatalmas támogatást –

írta Twitter-üzenetében az elnök, aki

a november 3-i elnökválasztáson 73 millió szavazatot szerzett, tízmillióval többet, mint négy évvel ezelőtti győzelme idején,

úgy tűnik azonban, mégsem eleget ahhoz, hogy újraválasszák. Ellenfele, a Demokrata Párt elnökjelöltje, Joe Biden nyerhette meg a választást a már majdnem végleges szavazatszámlálás alapján.

– A választásokat elcsalták tőlünk! Állítsuk meg a csalást!

– szólalt fel Courtney Holland konzervatív aktivista a szombati felvonulás során, utalva a Trump által hangoztatott vádakra is, melyek szerint a koronavírus-járvány miatt több tízmillió választópolgárra kiterjesztett levélszavazás során visszaéléseket követtek el a demokraták.

A hivatalban lévő elnök nem hajlandó elismerni, hogy Joe Biden nyerte meg a választást,

több államban perkeresetet nyújtott be pártja a szavazatok újraszámolását, illetve a visszaélések kivizsgálását követelve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére