Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: Nyomozást kell indítani a legfelsőbb bírák megfélemlítésére tett kísérlet miatt

888.hu

2022.06.26. 21:00

Donald Trump volt elnök vizsgálatot sürgetett a legfelsőbb bíróság bíráinak megfélemlítésére irányuló „szervezett és koncentrált erőfeszítések” ügyében, miután kiszivárgott a bíróság Roe kontra Wade ügyben hozott döntése.

 

Szombat este az Illinois állambeli Mendonban tartott nagygyűlésén Donald Trump dicsérte a Legfelsőbb Bíróságot a közelmúltban hozott döntéseiért, amelyekkel hatályon kívül helyezték a Roe kontra Wade abortuszügyet.

Trump méltatta a bírákat,

amiért határozottan kiálltak a felháborító fenyegetésekkel, sőt erőszakkal szemben.”

 

Miután májusban kiszivárgott a bíróság Roe-t megsemmisítő döntése, radikális abortuszpárti aktivisták tüntettek a konzervatív bírák házai előtt. Az egyik tüntetést Brett Kavanaugh háza előtt állítólag az egyik szomszédja vezette. A bírák elleni fenyegetések azután váltak kézzelfoghatóvá, hogy a bűnüldöző hatóságok letartóztattak egy férfit Brett Kavanaugh bíró elleni gyilkossági kísérlet miatt.

„És külön szeretném megdicsérni az igazságszolgáltatás tagjait, hogy a felháborító fenyegetésekkel, sőt erőszakkal szemben is kitartottak. Láthatták, hogy mi történt. Ilyen még nem volt.” – mondta Trump, majd hozzátette:

A legfelsőbb bíróság ellen az elmúlt hónapokban indított baloldali terrorkampány semmihez sem hasonlítható az országunk történetében.”

 

„A Kavanaugh bíró elleni merényletkísérlet, a bírák törvénytelen megfélemlítése és az életvédő központok elleni radikális baloldali erőszakos terrortámadások frontális támadást jelentettek a köztársaságunk ellen.”

A volt elnök a továbbiakban a „szervezett és koncentrált” megfélemlítési törekvések kivizsgálását követelte: „Ezt kellene kivizsgálniuk. Ez egy szervezett és koncentrált erőfeszítés volt a bíróság fenyegetésére és a döntések befolyásolására. De a bírák kiálltak ezekkel a szélsőségesekkel és terroristákkal szemben, és nem hátráltak meg. Gratulálok és köszönöm.” – írta meg a Breitbart.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére