Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump nem kíméli Hillary-t

888.hu

2016.01.08. 08:46

Az amerikai republikánusok állócsillaga egy olyan videót tett közzé amiben Hillary Clintont vitatható erkölcsû férfiak társaságában mutatja.
USA, 8:46

Az amerikai republikánusok állócsillaga, Donald Trump, egy olyan videót tett közzé amiben Hillary Clintont olyan férfiak társaságában mutatja, akiknek sokak szerint elég vitatható, sőt inkább hitvány kapcsolataik voltak nőkkel.

 

Hillary and her friends!

Donald J. Trump (@realdonaldtrump) által közzétett videó,

 

A videón állóképek vannak, egyeseken Bill Clinton látható Monica Lewinsky volt fehér házi gyakornokkal, akivel 1995 és 1997 között szexuális kapcsolata volt, másokon pedig Hillary Clinton Anthony Weiner bukott kongresszusi képviselővel, továbbá a most sorozatos szexuális zaklatásért elmarasztalt Bill Cosby színésszel látható.

Miközben e képek láthatók, Hillary Clintonnak egy pekingi nőjogi konferencián tett nyilatkozata hallható, amely szerint "a nők jogai emberi jogok és az emberi jogok nőjogok".

Trump azóta támadja férje nőügyeivel Hillary-t, amióta a demokrata jelölt szexistának nevezte őt.

Azonban a mostani reklámfilmecskében nemcsak Monica Lewinsky kínos szerepét idézik fel, hanem a Hillary Clinton belső köréhez sorolt Anthony Weinerét is. Weinernek ugyanis azért kellett távoznia a kongresszusból, mert kétszer is szexbotrányba keveredett, és mindkétszer Hillary Clinton legbizalmasabb munkatársai egyikének, Huma Abedinnek volt a férje.

A kampányvideó azonban nem áll meg holmi vádaskodásnál, ugyanis azt is közli, hogy Trump "a nők jogainak igazi védelmezője".

 

(Telegraph, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére