Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: "nem csinálhatom olyan rosszul, hiszen én vagyok az elnök"

Bertha László

2017.03.23. 18:58

Az amerikai elnök a Time magazinnak adott interjújában kiállt minden eddigi döntése mellett, és frappáns választ adott a kételkedõknek.
WASHINGTON, 18:58

Az amerikai elnök a Time magazinnak adott interjújában kiállt minden eddigi döntése mellett, és frappáns választ adott a kételkedőknek.

Nem csinálhatom olyan rosszul, hiszen én vagyok az elnök”

– jelentette ki Trump az interjúban.

Az elnök felidézte, hogy korábban megjósolta a brit népszavazás eredményét, és igaza volt akkor is, amikor felvetette, hogy nemcsak Amerikának, hanem a többi NATO-tagországnak is teljesíteniük kell a kötelezettségeiket a befizetések terén.

Az interjúban szóba került Trump azon kijelentése is, miszerint Barack Obama elnöksége idején – brit segédlettel – a hatóságok Donald Trumpról is információkat gyűjtöttek.

Trump akkor a Fox News egyik elemzőjét idézte, akivel azóta – mivel kiderült, hogy állítása alaptalan volt – a televízió szerződést is bontott.

Trump az újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy ő csak „nagy tiszteletben álló embereket idézett nagy tiszteletben álló televíziós csatornáktól”.

Az amerikai elnök megerősítette azt a korábbi állítását, miszerint tavaly ősszel az elnökválasztásokon milliók szavazhattak jogellenesen. Ennek kapcsán Trump azt ígérte, hogy bizottságot állítanak fel az ügy kivizsgálása érdekében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére