Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump mindenkit megnyugtatott

Bokor Gábor

2018.04.22. 22:45

Donald Trump amerikai elnök vasárnap igyekezett hûteni a Kim Dzsong Un észak-koreai vezetõvel tervezett csúcstalálkozóhoz fûzött várakozásokat.
WASHINGTON, 22:45

Donald Trump amerikai elnök vasárnap igyekezett hűteni a Kim Dzsongun észak-koreai vezetővel tervezett csúcstalálkozóhoz fűzött várakozásokat.

Az elnök szokásához híven a Twitteren közölte véleményét. Trump rámutatott, hogy a Kim Dzsongunnal tartandó csúcstalálkozó eredményességét majd az idő dönti el.

Még hosszú az út addig, hogy le lehessen vonni a következtetést Észak-Koreával kapcsolatban, talán a dolgok megoldódnak, talán nem, majd az idő megmondja" 

– írta Trump, majd hozzátette, hogy azt a munkát, amit jelenleg ő csinál, már jóval korábban el kellett volna végezni.

Az amerikai elnök várhatóan május végén vagy június elején találkozik Kim Dzsongun észak-koreai vezetővel. 

Az Abe Sindzó japán kormányfővel a floridai Mar-a-Lagóban szerdán tartott közös sajtóértekezletén Trump megerősítette, hogy a tárgyalások részleteiről nagyon magas szinten folynak egyeztetések, és egyelőre öt helyet vizsgálnak a csúcstalálkozó lehetséges helyszíneként. 

Az elnök által is megerősített sajtóinformációk szerint Mike Pompeo, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója, kijelölt külügyminiszter április elején titokban Phenjanban járt, ahol személyesen Kim Dzsongunnal egyeztetett. Pénteken Észak-Korea bejelentette, hogy azonnali hatállyal felfüggeszti nukleáris -és rakétakísérleteit. A bejelentést Donald Trump remek hírnek minősítette.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére