Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump levágott fejével viccelõdött, ki is rúgták

Nagy Gábor

2017.06.01. 11:15

Kathy Griffin a liberális, "függetlenobjektív" média gyöngyszemének számító CNN komikusa volt egészen idáig. Pár évig õ vezette a csatorna szilveszteri mûsorait.
ATLANTA, 11:15

Kathy Griffin a liberális, "függetlenobjektív" média gyöngyszemének számító CNN komikusa volt egészen idáig. Pár évig ő vezette a csatorna szilveszteri műsorait.

Történt ugyanis, Kathy Griffin épp egy fotózáson járt, amikor is fotósával, Tyler Shieldsszel azon viccelődött, hogy ha olyan képek kerülnének ki az internetre, melyeken épp Trump levágott, véres fejét tartja, vajon akkor el kéne-e menekülniük Mexikóba.

A fotó természetesen kikerült az internetre, a tréfából pedig hatalmas botrány tört ki.

Bár Kathy Griffin egy videóüzenetben bocsánatot kért a kép miatt, és a hírcsatorna ki is rúgta a műsorvezetőt, a gusztustalan, felháborító történet így is hatalmas felháborodást váltott ki a világban.

Az ügyben természetesen megszólalt maga az érintett, Donald Trump is. Twitter-üzenetében azt írta:

Elszégyellhetné magát Kathy Griffin. A gyerekeimnek, különösképpen a 11 éves fiamnak, Baronnak borzasztóan nehéz ezt feldolgozni. Beteges az egész!"

A fotó ügyében az elnök védelméért felelős ügynökség is vizsgálatot indított. Amerikai lapok azt írják, ez csak rutineljárás, a szolgálat soha nem von le automatikus következtetést, viszont minden esetben kivizsgálják a fenyegetőnek tekinthető tartalmak komolyságát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére