Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump ismét trollkodott

888.hu

2016.03.17. 09:18

A republikánus elnökaspiráns ismét lejáratta az USA konzervatív televízióját.

A hagyományosan konzervatív Fox News, Salt Lake cityben szervezte volna meg a republikánusok egyik legnagyobb vitasorozatát, ám Trumpnak ismét sikerült széttrollkodnia a televíziós eseményt.

Trump az előzetes egyeztetés ellenére nem kívánt részt venni a vitában, utólag Kasich is visszalépett. A Republikánus Párt történelme során még soha nem hagyta ki a Fox vitáit, ám a sajtósokkal köztudottan rossz viszonyt ápoló Trump szakít a hagyományokkal még jobban felbőszítve a pártelitet.

Trump döntését azzal indokolta, hogy egy az izraeli lobbisták által szervezett fogadáson kell részt vennie, így sajnos már nincs szabad hely a naptárában, ezért kénytelen lemondania a vitát.

Donald Trump korábban is megvetően és lenézően kezelte a médiát. Januárban azért nem akart részt venni a republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusok iowai jelölőgyűlés előtti utolsó országos televíziós vitáján, mert alkalmatlannak tartotta a vitát szervező Fox televízió műsorvezetőjét, Megyn Kellyt.

Trump vetélytársai – elsősorban Ted Cruz texasi szenátor – bírálják Trumpot döntése miatt. "Ha valaki attól fél, hogy bárki is kérdéseket tesz fel neki, akkor milyen főparancsnok lesz belőle?" – élcelődött a Fox egyik műsorában Ted Cruz.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére