Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump havonta 500 migránst tervez áttelepíteni Florida bevándorláspárti városaiba

Nagy Gábor

2019.05.18. 10:08

Az amerikai elnök már korábban „beígérte” nekik a bevándorlókat.

Amerikai lapértesülések szerint Donald Trump havonta 500 illegális migránst tervez áttelepíteni a mexikói határról Florida demokrata párti politikusok által irányított városaiba, ahol addig maradnának, amíg menedékkérelmükről nem döntenek. Pénteken több floridai demokrata párti polgármester adott ki közleményt, amelyben értetlenségének adott hangot, humanitárius katasztrófáról beszéltek.

A szövetségi hatóságok egyébként már megkezdték a mexikói határon tolongó migránsok átszállítását az Egyesült Államok belsőbb vidékeire. Repülővel és buszokkal viszik az embereket. Pénteken megérkeztek az első migránscsoportok Coloradóba, abba a tagállamba, amelynek kormányzója, Jared Polis szintén bevándorláspárti.

Trump korábban többször is kifejtette: mivel a demokrata politikusok szerinte nem segítenek a bevándorlási politika átalakításában, a határon várakozó illegális migránsokat az úgynevezett menedékvárosokban telepíti le mindaddig, amíg kérelmüket el nem bírálják. A menedékvárosok (amelyeket szinte kizárólag demokrata párti politikusok irányítanak) eddig az illegális bevándorlók feltétel nélküli és azonnali befogadását támogatták, és nem voltak hajlandóak együttműködni a szövetségi hatóságokkal a letartóztatásuk érdekében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére